gaming
"Spoil Everything Gamig Notice" by Christopher Roller Hand - Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons - http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spoil_Everything_Gamig_Notice.jpg#/media/File:Spoil_Everything_Gamig_Notice.jpg

PC gaming moet makkelijk zijn!

Menig PC gamer krijgt bij het lezen van deze titel een hartverzakking. Ook ik ben een echte PC gamer. Niet dat ik niet trots ben op mijn Xbox console collectie hoor! Toch hangt er een soort elitair sfeertje rondom het PC gamen. Hierin draait alles om de beste performance en een beetje coole looks mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Acer heeft echter als doel PC gaming voor elke gamer toegankelijk te maken. Je moet je niet al te druk maken om driver updates, welke kaart je moet hebben en nog veel meer. Nee, Acer neemt deze zorgen voor je weg en zorgt met hun Predator lijn dat PC gaming een kwestie is van plug and play!

Tijdens IFA was ik samen met TechGirls Marloes en Anke aanwezig bij de Acer presentatie en werd ik al flink geprikkeld door de nieuwe Predator lijn van Acer. Onlangs werd er in onze hoofdstad Amsterdam een Game Event georganiseerd door Acer met de nieuwe Predator lijn. Tijd voor deze TechGirl om even te gamen!

Nu is mijn oude autootje Suusje dringend aan vervanging toe en dus ging ik voor dit event eens voor de verandering met de trein. Het event werd gehouden in het sfeervolle Volkshotel. Ik werd ontvangen in een roodverlichte ruimte waar diverse Predators uitgestald stonden op tafels. Het voelde heerlijk toen ik met mijn rode wijn Assassin’s Creed Syndicate op één van de Predator gaming PC’s mocht spelen. Omdat ik deze game eerder met een controller heb gespeeld, was het even wennen om het met een toetsenbord en muis te spelen. Naast een samenwerking met NVIDIA, AMD en Coolermaster heeft Acer ook Steelseries erbij betrokken. Hierdoor krijg je bij aanschaf van een Acer Predator Desktop een Steelseries gaming toetsenbord.

MobileMobile

Nadat ik even mijn skills had getoond en toch uiteindelijk door een fout in de game niet verder kwam, was het tijd om verder rond te gaan kijken. Zo heeft Acer diverse schermen ontwikkeld – zowel met als zonder curve – die een heerlijk beeld weergeven. Naast de desktop PC’s werd ik enorm aangetrokken door de gaming laptops. Ik zie mezelf al zitten in de trein/vliegtuig onderweg naar Gamescom, IFA of een ander gaaf event, terwijl ik de nieuwste Metal Gear Solid speel op hoge resolutie. Tijdens het event kan ik dan mooi al mijn artikelen op locatie uittypen. Ik zeg een onmisbare gadget voor deze TechGirl die ook nog eens graag gamet!

Een gadget waar ik ook even mee heb mogen spelen was de Predator 8: een gaming tablet. De tablet ziet er stevig uit en voelt niet al te zwaar aan. Het formaat is ook nog handzaam genoeg en is net een grote smartphone. Maar wat deze tablet nou uniek maakt, is dat de luidsprekers aan de voorkant zitten. Dus terwijl ik aan het rond racen was met een race app kwam het geluid me letterlijk tegemoet. Persoonlijk denk ik dat het een leuke gadget zal zijn voor gamers die een waardering hebben ontwikkeld voor de grote gaming app markt.

Na al dat gamen op deze avond en de vele hapjes en drankjes die me werden aangeboden, was het tijd om naar huis te gaan. Terwijl ik in de trein zat, droomde ik alvast weg van mijn ritjes met een gaming laptop.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.