Tinder en Spotify

Pas op! Tinder en Spotify gaan samenwerken

Is het niet creepy hoe je op Tinder kunt zien of je date een kennis is van iemand die je op Facebook hebt? Als je dat beaamt, dan zal je het nieuws niet waarderen dat Tinder en Spotify gaan samenwerken. Dat betekent dat je je mensen op Tinder kunt laten zien welke muziek je luistert op de muziekstreamingdienst. Als je niet zo dol bent op muziek dan is dat niet zo’n probleem, maar als jij net na je date luistert naar ‘Fuck You’ van Lily Allen, dan kan je date dat natuurlijk wel eens verkeerd opvatten.

Aan de andere kant is het ook heel tof, want muziek is zo persoonlijk en kan zo goed laten zien wie je bent, dat het voor veel gebruikers een verademing zal zijn. Het is slim van Tinder om de samenwerking met veelgebruikte platforms op te zoeken en zo relevant te blijven in de enorm grote datingsitemarkt die er is. Je kunt straks op Tinder zien wie de meest geluisterde Spotify artiesten zijn, maar ook wat jouw ‘anthem’ is: kortom, het liedje dat je zou kiezen als je een bokser was en op komt lopen. Of simpelweg een nummer dat precies vertelt wie jij bent.

Heb je geen Spotify, dan kun je alsnog gebruik maken van de koppeling, want je kunt zoeken naar een Anthem in Tinder. Vanaf vandaag wordt deze nieuwe mogelijkheid uitgerold, zo schrijft HelloGiggles, dus dan weet je wat je te doen staat tijdens de pauze vandaag. Gaan we voor “Everybody’s Free” van Baz Luhrmann of toch “Material Girl” van Madonna?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.