Yes, TechGirl.com wil groeien! We willen HET internationale online magazine voor vrouwen worden met de allerleukste tech nieuwtjes. De ambitie is momenteel te groot voor ons kleine team en daarvoor zoeken we hulp. Jouw hulp! We willen graag nieuwe TechGirls verwelkomen!

Nog even op scherp: onze missie

‘Making tech feminine’, dat is wat wij doen. Omdat tech niet alleen voor nerdy mannen is. Het gaat niet per se om de specs, maar meer over het nut van gadgets, hoe je het gebruikt en of het enigszins leuk oogt. Daarnaast willen we graag inspelen op onze kracht: elkaar empoweren zit in het vrouwelijk DNA. We willen elkaar versterken, aanmoedigen en met elkaar discussiëren waar nodig. Dit alles om meer vrouwen enthousiast te maken over de wereld vol tech.

Dus kom op, ladies! Sluit je bij ons aan en toon hoe gaaf het is een TechGirl te zijn. We doen ons best om het voor jou ook zo waardevol mogelijk te maken. Qua kennis, meetings en het testen van gaaaave gadgets. We bieden namelijk geen salaris, je doet het op vrijwillige basis. Het gaat om:

Bloggers/vloggers – [TechGirl.com]

Voor ons Engelstalige platform TechGirl.com zijn we op zoek naar een aantal schrijvers of vloggers die ons team kunnen versterken. We verwachten minimaal 1 artikel of vlog per maand van je die voldoet aan onze normen en waarden op ons platform.

Tegenprestatie vanuit ons: we leren je om te gaan met SEO, je krijgt feedback op jouw producties vanuit het team, je krijgt de mogelijkheid om review samples te mogen testen en af en toe krijg je persuitnodigingen toegestuurd. Soms hele gave zelfs, naar het buitenland.

Interested? Stuur ons een mail!

Social media talenten – [TechGirl.com]

We zijn dringend op zoek naar een aantal ‘social media bazen’ die een goede basis kunnen leggen voor onze kanalen. Het promoten van onze activiteiten en artikelen, is één ding, maar we vinden het net zo leuk als jij online delenswaardige tech filmpjes spot (en dus op ons social kanaal deelt).

Ben jij dus een echte taggirl? (Hehe, woordgrapje) Laat het ons snel weten. We verwelkomen je graag in ons team. Jij bepaalt hoe onze social kanalen eruit komen te zien. De credits liggen hiervoor helemaal bij jou. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je aan deze functie besteed, zolang je de fanbase maar op organische wijze opbouwt.

Interested? Stuur ons een mail!

Community bouwers – [TechGirl.com]

Community bouwer, laat je horen! We willen heel graag alle TechGirls ter wereld met elkaar verbinden. Soms voelt het namelijk wat alleen als vrouw in het tech wereldje. Maar hoe pakken we deze community bouw eigenlijk aan? Wat kunnen we doen om meer TechGirls te enthousiasmeren? Als jij het antwoord hebt op deze vraag of denkt te kunnen bijdragen in onze missie… please let us know. We nemen je adviezen graag ter harte en helpen je met de uitvoer ervan.

Interested? Stuur ons een mail!

Wij zijn voor meer vrouwen in de tech. Jij ook? Join!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.