Withings stappenteller
Withings stappenteller

Onze top 5: smartwatch sport-edities

Smartwatches genoeg. Maar welke moet ji­j kopen? De één is de ander namelijk niet. Lees hier onze top 5: smartwatch sport-edities.

5. Pebble

De Pebble smartwatch is niet specifiek bedoeld voor sporten, maar heeft wel de eigenschappen om als sport smartwatch door het leven te gaan. Hij is waterdicht tot op een diepte van 50 meter, gaat tot 7 dagen mee zonder opladen en bezit Fitness Tracking om allerlei sport-statistieken bij te houden. RunKeeper is inclusief! Prettig is het e-paper display wat zelfs goed leesbaar is wanneer er fel zonlicht op schijnt.

De Pebble is naar eigen smaak te customizen. Kies bijvoorbeeld uit één van de duizenden wijzerplaten of uit de vijf kleuren Pebble smartwatches. Ook niet onbelangrijk; dit slimme horloge is geschikt voor Android én iOS. Dus… waar wacht je nog op? Kopen doe je voor een prijs van 130 euro.

4. Razer Nabu

Razer introduceert de Nabu. Een smartwatch voor gamers en die eveneens geschikt is om je actieve levensstijl in de gaten te houden. Naast de telefoontjes, emails en andere berichten die je op het schermpje ziet, krijg je ook informatie over je locatie, bio data en slaapritme. Op die manier kun je analyseren of je wel actief genoeg bezig bent op een dag.

De goedkoopste uit ons rijtje, maar helaas niet in Nederland verkrijgbaar; 49 dollar kost ie.

3. Jawbone

De Jawbone is gemaakt om jouw gezonde levensstijl te bevorderen. De smartband houdt je beweging en slaap op de achtergrond bij. De gegevens worden in een app weergegeven en stelt je in staat om zaken als eten en humeur bij te houden. Daarmee krijg je inzicht in bepaalde gewoontes van jezelf – bijvoorbeeld 10.000x snoozen in de ochtend. (Stiekem weet je het wel, maar soms moet je met je neus op de feiten worden gedrukt) Afstand, calorieën, actieve tijd en inactieve tijd worden eveneens bijgehouden.

MobileMobile

Verkrijgbaar in het roze, rood, oranje, geel en zwart, verkrijgbaar voor een prijs van 130 euro.

2. Runtastic

Orbit is een 24-uurs tracking device om al jouw bewegingen vast te leggen. Dit kan gaan van het wiebelen op je stoel tot sportactiviteiten, maar ook je slaap cyclus wordt in de gaten gehouden. Orbit registreert je stappen, actieve minuten, verbrandde calorieën en gehaalde doelen. In combinatie met de Runtastic Me App kun je allerlei doelstellingen noteren en er naartoe werken. Je krijgt daarbij notificaties op het Oled schermpje.

Ten slotte; deze smartwatch sport-editie is waterdicht en goed schoon te maken na een lekkere work-out in de modder. Verkrijgbaar in ontzettend veel kleurtjes voor de prijs van 120 euro.

1. Nike+ Sportwatch

Zijn naam verraad het al: deze smartwatch is op en top geschikt voor sporten. Hij houdt bij hoe lang je over een ronde doet en motiveert je daarbij met messages in het display. De GPS zorgt ervoor dat alle afstanden zo nauwkeurig mogelijk worden bijgehouden. En wat te denken van de timer, hartslagmeter en calorieënteller? Het moge duidelijk zijn: dit is dé nummer één in onze top vijf: smartwatch sport-edities.

Verkrijgbaar voor een prijs van 150 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.