feelm

Samsung doet iets tegen ontploffende Note 7

Je hebt het ongetwijfeld op het nieuws voorbij zien komen: de Samsung Galaxy Note 7 wordt geweerd door sommige vliegtuigmaatschappijen, omdat het apparaat kan ontploffen. Daarna was het verhaal dat je hem beter ook maar niet kon opladen, omdat ook dat voor ontploffende Note 7 telefoons zou zorgen en tot slot moest je hem ook maar helemaal niet meer aandoen, voor eigen veiligheid. Dat zijn lelijke verhalen die Samsung geen goed doen, dus het bedrijf doet er alles aan het moderne apparaat weer beter te maken. Nu is er een update in de maak om het toestel uit de problemen te helpen, namelijk door de batterijcapaciteit tot 60 procent te beperken.

Beter is het nog om je toestel terug te sturen, want het is slechts een noodoplossing. Het probleem met de ontploffende Note 7 telefoons, is een drama voor Samsung, dat nu 2,5 miljoen telefoons terugroept om de batterij te kunnen vervangen. Het bedrijf heeft zelfs moeten adviseren om de telefoon helemaal niet meer te gebruiken. Via een pushbericht werd aangegeven dat bezitters de telefoon uit moeten zetten en moeten terugbrengen naar de winkel. Pijnlijk, want voor veel mensen is hun smartphone essentieel in de dagelijkse dingen en dan wil je hem niet kwijt natuurlijk. Zeker als hij nog helemaal shiny en nieuw is!

Veiligheid is nog altijd het meest zwaarwegende argument, zeker bij een apparaat dat je regelmatig heel dicht bij je gezicht houdt. Pas dus op als je een Samsung Galaxy Note 7 in het buitenland kocht: op zijn minst de update downloaden volgende week!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.