Nuki Power Pack: praktisch én goed voor het milieu

Nuki Power Pack: praktisch én goed voor het milieu

Tijdens IFA kondigde Nuki de komst van de Nuki Power Pack al aan: een duurzaam alternatief voor batterijen voor eenmalig gebruik. Vanaf vandaag is deze Power Pack ook officieel op de markt.

Concreet gaat het om een extern oplaadbaar accupakket waarmee je je Nuki Smart Lock via een USB-kabel kan opladen. Wanneer het Power Pack volledig is opgeladen, kan het je Smart Lock tot 12 maanden (een jaar!) van stroom voorzien.

Wat is een Nuki Smart Lock ook alweer?

Een Nuki Smart Lock is een slim slot, dat je monteert op een bestaande slot. Hiermee kun je de deur op afstand openen. Ook kun je mensen toegang geven tot jouw huis dankzij Nuki. Je geeft ze dus een soort sleutel, en dat kan ook nog weer binnen bepaalde tijdsloten (see what I did there?).

No more batterijen voor eenmalig gebruik met de Nuki Power Pack

Met de Power Pack wil Nuki niet enkel een praktische, maar ook een duurzame oplossing op de markt brengen. Op de plek waar je normaal batterijen zou plaatsen, kan je het Power Pack via een USB-kabel aansluiten op je slot. Bovendien word je via pushmeldingen in de Nuki-app op de hoogte gehouden van het batterijniveau van je Power Pack. Wanneer het batterijniveau onder de 20% daalt, krijg je automatisch een waarschuwing. Handig!

Een constante stroomvoorziening voor je Nuki Smart Lock

Wil je de Nuki Power Pack volledig opladen, dan duurt dat ongeveer 10 uur. Niet heel snel, maar… vanaf dat moment kan de externe batterij je Nuki Smart Lock ongeveer een jaar van stroom voorzien. Een jaar! Maak je je liever helemaal geen zorgen over het opladen? Dan kan je er ook voor kiezen om je slot een constante voeding aan te leveren. Het systeem beschikt namelijk over twee USB-poorten, zodat je het accupakket zowel op je Nuki Smart Lock kan aansluiten, als op je stroombron. Bovendien kan je via de USB-aansluiting je Nuki Power Pack ook even kort opladen met een reguliere powerbank. Handig voor wanneer je niet veel tijd hebt.

Nuki Power Pack: prijs en beschikbaarheid

Het Nuki Power Pack is compatibel met alle Nuki Smart Lock generaties en is exclusief beschikbaar in de Nuki webshop. Je koopt de Power Pack voor 49 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.