deur openen met vingerafdruk

Je voordeur openen met een vingerafdruk! – Nuki Keypad 2.0

Je komt terug na een heerlijk relaxte vakantie, wilt de voordeur openen en… huh, waar is die sleutel nou gebleven? Sta je daar met je goede gedrag, grote plasdrang en geen idee hoe je binnen kunt komen. Meer dan irritant, maar je bent vast niet de enige die het ooit is overkomen. Gelukkig kan dit anders, zo bewijst het Nuki Smart Lock (versie 3.0). En combineer je dat met het Keypad 2.0? Dan kun je zelfs jouw voordeur openen met een vingerafdruk!

Nuki Smart Lock

De naam zegt het al: het Nuki Smart Lock is een slim slot. Het wordt van binnenuit op je deur gemonteerd boven je bestaande cilinder en is klaar voor gebruik in slechts drie minuten. Je installeert het op het sleutelgat (met sleutel erin) en via de app kun je daarmee je eigen voordeur openen. As easy as that!

Met universele cilinder

Voor wie waterdichte zekerheid wil hebben, heeft Nuki ook een universele cilinder met een beveiligingsgraad SKG***, dat is momenteel één van de allerveiligste cilinders op de markt. Het grote voordeel, is dat het modulair aanpasbaar is om op zowat elke deur te passen en laat toe om de deur ook altijd met een fysieke sleutel te openen, ook wanneer de sleutel er in de binnenkant al in zit.

Toegang verlenen (en weer intrekken) via de Nuki app

Nog zo’n bekend voorbeeld: je gaat op vakantie en de ene week kan je moeder op de kat letten, maar de week erna is alleen je zus daartoe bereid. Heel irritant voor wie maar een aantal sleutels heeft en daarom allerlei fratsen moet uithalen om iedereen toegang te geven tot het huis. Gelukkig kun je via de Nuki app makkelijk toegang geven aan extra’s gebruikers. Je moeder of zus bijvoorbeeld. En wil je dat ze na de vakantieperiode de boel weer ongedaan maken? – Kies dan voor de functie om beperkt toegang te geven voor een bepaalde periode.

Onverwachte omstandigheden

Met een Nuki Smart Lock 3.0 Pro (of de Smart Lock 3.0 met Nuki Bridge) kan je je deur van overal ter wereld openen. Dat te late pakje toch laten afleveren, of de deur even openen voor je broer die je tuinstoelen nodig heeft voor een feestje? Geen probleem!

En je voordeur openen met een vingerafdruk?

We begonnen dit artikel met een prachtige titel: ‘Je voordeur openen met een vingerafdruk’. Dat doet natuurlijk de wenkbrauwen fronsen. Maar als je het Smart Lock combineert met het Nuki Keypad 2.0, is dat dus wel mogelijk. Het Keypad kun je gebruiken als een cijferslot of verleen jezelf toegang via de vingerafdruk. Op beide manieren zet je het slimme slot daarmee in werking.

(TikTok video embed)

Zelf kopen?

Je kunt het Nuki Smart Lock 3.0 op verschillende plekken kopen, onder andere bij Nuki zelf. Je koopt het daar voor 279 euro. Wil je ook jouw voordeur openen met je vingerafdruk? Koop dan ook het Nuki Keypad 2.0 erbij voor 159 euro.

Deze post werd gecreëerd in samenwerking met Nuki.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.