NightBuds – muziek oordopjes om mee te slapen

Alweer slecht geslapen? Het is om gek van te worden! Uit eerder onderzoek van de Hartstichting blijkt dat 63% van de Nederlanders niet tevreden is met zijn slaapkwaliteit. 49% van de bevolking wordt minimaal één keer per nacht wakker, om allerlei redenen. Vind je het tijd worden om je eigen slaapkwaliteit aan te pakken? Wellicht interessant voor jou: deze muziek oordopjes om mee te slapen!

Kokoon NightBuds

De Kokoon NightBuds zijn ultradunne in-ears die je indoet voor het slapengaan. Voor je gaat slapen, geef je aan in welke toestand je je begeeft: ontspannen, gestrest, afgeleid, etc. Op basis van jouw keuze zal de NightBuds een sound produceren om je zo snel mogelijk in slaap te krijgen. Denk aan een bos, de zee, een ruis of nog weer anders. Zodra de in-ears herkennen dat je in slaap valt, zullen ze langzaamaan in audio level reduceren, tot ze uit kunnen.

Deze slimme oortjes werken samen met een app op je telefoon. De app houdt bij hoe lang je per nacht slaapt, hoe goed die nachtrust is en geeft tips die voor jou persoonlijk van toepassing zijn. Denk bijvoorbeeld aan ‘meer ritme’ inbouwen. Per chat is het mogelijk om slaapadvies te krijgen van erkende slaap-experts.

Lekker liggen met muziek oordopjes?

Lig je veel te woelen in bed of lig je sowieso altijd op één oor? Grote kans dat je je zorgen maakt om het comfort van deze muziek oordopjes. Knelt dat niet? We kunnen niet uit ervaring zeggen hoe het daarmee zit, maar we weten wel dat het product maar 5,4 millimeter dik is. Ter vergelijking met AirPods: die zijn 16,2 millimeter. En ‘standaard’ in-ears meten vaak 20 millimeter en meer. Superdun zijn de NightBuds, dus je hebt er slechts minimaal last van!

De in-ears zijn met een elastische draad aan elkaar verbonden, zodat ze altijd bij elkaar blijven. Kwijtraken in bed, gaat dus niet zo gemakkelijk. Aan de achterzijde zit ‘het slimme gedeelte’ van de NightBuds: van daaruit wordt alle data verzameld en naar de app gestuurd.

NightBuds kopen

Je kunt de NightBuds momenteel kopen voor 133 euro, als onderdeel van een crowdfunding project bij Indiegogo.

Op zoek naar andere slaap gadgets?

We hebben in het verleden vaker geschreven over slaapproblemen en wat je er tegen kunt doen. Lees daarom ook deze artikelen eens:

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.