In Amerika is het heel normaal; jezelf op de borst kloppen. Hier in Nederland ligt dat wat anders. Ik voel me dan ook een beetje ongemakkelijk, een beetje gekunsteld als ik vertel dat het zo goed gaat met TechGirl. Zo goed zelfs dat we deze oproep moeten doen: Nieuwe TechGirl blogger gezocht!

Natuurlijk is dat eigenlijk niet iets waar we ons voor schamen. Sterker nog: we willen nog beter worden. Nog groter. Maar dat kan alleen met de hulp van een (of meerdere) nieuwe blogger(s).

Op dit moment bestaat ons team uit 6 vaste redacteuren en 6 gastbloggers. Manon, Marloes, Purdey, Sanne, Sam en Joëlla, Janneke, Nienke&Marije, Tania en Wilco. 11 toppers die mij, Anke, zo goed mogelijk proberen te helpen waar dat kan.

Bloggen doen we in onze vrije tijd, over de gadgets die we zelf interessant vinden. Er lopen daarnaast nog meerdere trajecten om de website te verbeteren (maar dat is alleen voor de echte diehards, haha)

Als blogger van TechGirl maak je profijt van meerdere leukigheidjes. Wil je weten wat dat zijn? Lees dan dit artikel eens.

Dus… TechGirl blogger gezocht! Ben jij degene die we zoeken? Stuur een berichtje naar info [at] techgirl.nl

Liefs! Anke

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.