Gastbloggen op Techgirl
Gastbloggen op Techgirl

Gastbloggen op TechGirl

Gastbloggen op TechGirl, heb je er ooit over nagedacht? Nog niet? Well, think again! We bieden je namelijk de kans om één of meer blogs te publiceren op deze website. En als je het leuk vindt, kunnen we jouw artikelen ook op onze socials posten.

Vooroordeel: gastbloggen is moeilijk

Lijkt het te moeilijk? Niets is minder waar; de verhalen voor TechGirl hoeven maar aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder volgt een klein lijstje met regels voor de blog:

  1. Het moet gaan over consumentenelektronica of iets wat daar rechtstreeks aan verwant is.
  2. Het moet interessant zijn voor vrouwen.
  3. Het moet minimaal 300 woorden lang zijn.

Tips voor gastbloggen

We zeggen altijd: “Alles wat niet moet, hoef je niet te doen. Maar het mag natuurlijk wel.” Daarom volgen nog wat tips, waar je je aan mag houden als je een blog voor TechGirl schrijft:

  1. Bedenk van te voren waar het verhaal over gaat en houd je aan dit onderwerp vast. In een eventuele andere blog kun je een ander onderwerp/product beschrijven.
  2. Bedenk altijd: “Waarom zou de bezoeker mijn artikel willen lezen?” Oftewel: wat houd je lezer er aan over, nadat hij/zij jouw artikel heeft gelezen?
  3. Wees niet te streng voor jezelf; we zijn niet op zoek naar perfectie, maar naar leuke verhalen.
  4. Je mag je mening in het verhaal laten doorsijpelen. Een kritisch woord is goed, afzeiken niet.
  5. De best gelezen verhalen hebben een lengte van 300 tot 700 woorden. Je mag je daar aan houden.

Kortom

Of je nu enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal of dat je al langer op zoek was naar een platform om jouw verhalen te delen; bij ons ben je reuze welkom! Het is dan wel op vrijwillige basis, maarrr het is goed voor je schrijfvaardigheid, netwerk-skills, je mag de nieuwste gadgets testen en in het meest positieve geval mag je soms mee naar de persbijeenkomsten!

Dus… Stuur je blog naar me toe ( info [at] techgirl.nl )

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.