oppo find x3 neo

Neon look voor nieuwe OPPO Find X3 Neo

Een telefoon kies je niet meer alleen voor de functies: juist met de look & feel kun je jezelf onderscheiden ten opzichte van anderen. Wie écht bold is, kiest een opvallende verschijning. Zoals de nieuwe OPPO Find X3 Neo die zojuist het levenslicht zag.

OPPO Find X3 Series

De Find X3 Neo is onderdeel van de volledige Find X3-lijn, waarin de OPPO Find X3 Pro 5G als vlaggenschip fungeert en de Find X3 Lite 5G het ‘budget-exemplaar’ is. Even op een rijtje, wat mag je van welke smartphone verwachten?

OPPO Find X3 Pro 5G

De OPPO Find X3 Pro 5G is bij uitstek geschikt voor content creators die vaak onderweg zijn, omdat het toestel is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Zo beschikt de smartphone over een robuuste rand en is hij tevens stof- en waterbestendig (IP68 gecertificeerd). Maar ook zijn foto- en videografie opties zijn extra interessant te noemen voor het maken van mooi beeldmateriaal.

OPPO’s nieuwste paradepaardje is de eerste smartphone die twee primaire 50MP-camera’s (groothoek- en ultragroothoek) heeft en gebruik maakt van een Sony IMX 766-beeldsensor. De OPPO Find X3 Pro 5G beschikt ook over 10-bit beeld- en videoverwerking, een professionele functie die je ook op DSLR-toestellen aantreft, voor een groter kleurbereik en meer kleurdiepte voor professionele nabewerkingen. Ideaal dus voor diegenen die hun content naar een nog hoger niveau willen tillen.

Voor wie van specs houdt…

Van deze telefoon mag je verwachten:

  • Cinematic Mode met 10bit-mogelijkheden voor 4K-video, een breed dynamisch kleurbereik en video-opname in log format.
  • Daarmee volledige handmatige controle over ISO, witbalans, sluitertijd en focus voor optimale video-contentcreatie.
  • Een ultragroothoekcamera met een zogeheten freeform-oppervlaktelens die vervorming rond de randen van foto’s en video’s drastisch helpt te verminderen.

Supersnel laden

De combinatie van het mobiele platform van Qualcomm en de 4500mAh-batterij zorgt voor uitstekende batterijprestaties, of het nu gaat om gamen of binge-watchen. Met 65W SuperVOOC 2.0 Flash Charge, 30W AirVOOC Wireless Flash opladen en omgekeerd opladen, zit deze smartphone niet snel zonder stroom.

Mensgericht denken

OPPO heeft samen met de Duitse componist en filmmuziekproducent Hans Zimmer exclusieve beltonen en meldingsgeluiden voor de Find X3 Pro 5G geproduceerd. En ook aan het visuele aspect is gedacht: op het gebied van Accessibility stelt OPPO 765 mogelijke schermkalibraties ter beschikking binnen ColorOS 11.2. Dat betekent dat mensen met een kleurblindheid, toch optimaal gebruik kunnen maken van het toestel. En dat is hard nodig, want kleurblindheid treft een op de 12 mannen en een op de 200 vrouwen!

OPPO Find X3 Neo 5G en Find X3 Lite 5G

De OPPO Find X3 Neo en Find X3 Lite hebben een krachtige quad-cameraopstelling met dezelfde Sony-beeldsensor als het premium toestel heeft. Door het gebruik van zowel optische- als elektronische beeldstabilisatie levert de OPPO Find X3 Neo 5G loepzuivere beelden, zo zegt de fabrikant zelf. Dat zou zelfs het geval zijn bij weinig licht of veel beweging. En, ook niet onbelangrijk: de Neo 5G is uitgerust met 65W SuperVOOC 2.0 Flash Charge, die snellaad techniek waar we bij de OPPO Reno 4 Pro ook zo enthousiast over waren.

De OPPO Find X3 Lite 5G heeft misschien wel de meest charmante prijs van de drie. De smartphone wordt geleverd met hetzelfde elegante design en draait op Qualcomm® Snapdragon™ 765G Mobile Platform. Verder te verwachten, zijn de krachtige quad-camera, AI-beeldvorming en 65W SuperVOOC 2.0 Flash
Charge.

Prijzen en beschikbaarheid

De OPPO Find X3 Series is vanaf 22 maart verkrijgbaar bij o.a. de OPPO E-store, T-Mobile, MediaMarkt, KPN, Vodafone, Belsimpel, Coolbue, Bol.com, Tele2, Ben, Mobiel.nl, Ritel en BCC. De prijzen hiervoor zijn:

OPPO Find X3 Pro 5G met 12GB RAM + 256 GB ROM, in de kleuren Gloss Black en Blue, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.149 euro.

OPPO Find X3 Neo 5G met 12GB RAM + 256 GB ROM, in de kleuren Galactic Silver en Starlight Black, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799 euro.

OPPO Find X3 Lite 5G met 8GB RAM + 128 GB ROM, in de kleuren Astral Blue en Starry Black
is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 449 euro.

OPPO-combideals

Vanaf 11 maart tot en met 18 april biedt OPPO verschillende combideals aan bij aankoop van een
toestel binnen de OPPO Find X3 Series. Consumenten krijgen:

  • bij de OPPO Find X3 Pro 5G > een OPPO Watch 46mm t.w.v. €329, OPPO AirVOOC 45W Wireless Charger t.w.v. €79 en Kevlar beschermhoes t.w.v. €49 cadeau.
  • bij de OPPO Find X3 Neo 5G > een OPPO Watch 41mm t.w.v. €249 en OPPO Enco W51 True Wireless Headset t.w.v. €119 cadeau.
  • bij de OPPO Find X3 Lite 5G > een OPPO Enco X True Wireless Headset t.w.v. €179 cadeau.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.