OPPO Reno4 Lifestyle

OPPO Reno4 Pro: wat krijg jij in 36 minuten voor elkaar?

20%… 10%… 5%… Aaargh! Je ziet de batterijpercentages minder en minder worden. Het is net een tikkende tijdbom. Die telefoon aan de kant leggen om op te laden… dat wil je eigenlijk niet. Je bent ‘m dan uren kwijt voor je weer verder kunt met die leuke Netflix film. Gelukkig kan dat ook anders. OPPO Reno4 Pro is hierin het schoolvoorbeeld.

Maandagochtend. Je wekker gaat. Je weet dat je veel videoconferenties hebt die dag. Zonder te snoozen spring je uit je bed. Voor je kast bedenk je in een minuut wat je aan wilt trekken, maar het kost je wel even om dat ene hemdje te vinden dat je in gedachten hebt. Snel onder de douche.

Even goed zepen, dat ene liedje meezingen waar je altijd vrolijk van wordt en je tanden poetsen. Fris aan het ontbijt. Je smeert in de keuken even een broodje, wacht nog tot je theewater is gekookt en begint al kauwend je make-uproutine. Tien minuten en je gezicht zit er weer helemaal op. Je katten herkennen je weer en beginnen te miauwen om eten. Even de bakjes vullen, water erbij en ook zij zijn tevreden. Drie kwartier na je wekker weet je het: alles is gedaan, je bent klaar voor je dag.

Opgeladen in 36 minuten

Zelfs als je het bovenstaande scenario sneller zou doen, of je ontbijt zou skippen, dan ben je waarschijnlijk alsnog wel langer bezig dan het OPPO Reno4 Pro kost om volledig op te laden. Dankzij SuperVOOC 2.0 technologie is het toestel in 36 minuten weer opgeladen. Dat is de snelste laad technologie op het moment die smartphoneconsumenten kunnen gebruiken. En leg je hem slechts 5 minuten aan de lader? Dan kan je alweer 4 uur vooruit! Korter dan je ochtendrituelen dus. Erg handig, zeker als je bijvoorbeeld veel tijd aan het energieslurpende TikTok of YouTube spendeert. 

We laden allang niet meer onze telefoon de hele nacht op: dat is helemaal niet nodig. De OPPO Reno4 Pro laad je tussendoor even op. Handig, zo’n telefoon, want dan kun je hem in de nacht gebruiken om bijvoorbeeld video’s te maken. Het toestel heeft een Ultra Night Video functie met groothoekmogelijkheden. Hiermee maak je geweldige video’s als het donker is, maar hierdoor staat hij dus ook zijn mannetje als het wat schemert. Dan wil je geen korrelige foto’s en video’s, dan wil je kwaliteit, die je kunt behalen met die Ultra Night Video functie. 

Bijkomend voordeel: deze telefoon is erg toekomst-ready. Niet alleen om wat hij allemaal kan, maar ook omdat hij klaar is voor het 5G-netwerk. We wachten in Nederland nog tot het echt snelle 5G beschikbaar wordt, maar we verwachten dat als het zover is, we nog steeds veel plezier kunnen halen uit de OPPO Reno4 Pro. Extra veel plezier zelfs, want door 5G zal de batterijduur waarschijnlijk minder snel achteruit lopen en kun je sowieso apps veel sneller gebruiken. Een stream op Netflix kijken? Bufferen is niet meer nodig, via 5G is al die data na een keer knipperen al bij je telefoon aangekomen.

OPPO Reno4 Pro

Kortom, OPPO Reno4 Pro is een beest. Een telefoon met daarin razend veel specs die je mag verwachten van een smartphone, uitgevoerd op een verrassend goede manier. En het fijne is, deze telefoon ziet er toch elegant uit: het is de dunste 5G smartphone die er is. Dankzij het 3D-afgeronde scherm ligt hij lekker in de hand. Hij komt in Space Black en Galactic Blue.

Vooral die laatste is een plaatje om te zien, want het lichte en metallic blauw ziet er anders uit als er licht op schijnt. Ontworpen met het Reno Glow design, bestaande uit miljoenen kristaldeeltjes die ogen als een diamanten achterkant. Plus, het toestel is heel krasbestendig, dus de kans is groot dat je daar heel lang van kan genieten. De Reno-lijn straalt één en al creativiteit uit.

Het grootste voordeel van dit toestel hebben we nog niet eens benoemd: de prijs. Je hoeft niet bang te zijn dat je boven de duizend euro uitkomt voor deze smartphone. De OPPO Reno4 Pro kost 799 euro. Dat is nog lekkerder wakker worden als die wekker weer gaat op maandagochtend. Of dinsdagochtend, woensdagochtend, enzovoort.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.