Nederlandse huizen na Black Friday een stuk slimmer

De Black Friday sales van het afgelopen weekend stonden veelal in het teken van Smart Home. Het vanuit Amerika overgewaaide koopjesfenomeen was dit jaar goed voor een omzet van 424 miljoen! Heel wat smart devices waren dan ook binnen een mum van tijd uitverkocht, waaronder de Google Home Mini.

Smart home = hot!

Je huis slimmer maken is helemaal van nu. Was het een paar jaar geleden nog toekomstpraat en een duur grapje, is het in de loop der jaren steeds betaalbaarder geworden. De Black Friday sale van afgelopen weekend heeft daar ook echt aan bijgedragen, als je niet al over de grens bent gaan shoppen. Vooral de Google Home Mini zorgt voor een betaalbaar slimmer huis. Nu de Google Home Mini ook eindelijk Nederlands ondersteunt, is het voor veel mensen een stuk interessanter om hun huis slim te maken. De slimme lampen worden ook steeds goedkoper en zelfs IKEA heeft slimme lampen die met Google Home werken.

De voordelen van een slim huis

Met een Google Home device voel je je nooit meer alleen. In de ochtend kan je vrolijk gewekt worden met een update over het weer van vandaag en hoor je welke afspraken je hebt. Terwijl je naar de badkamer loopt, springt de lamp van je badkamer aan. Nadat je je hebt aangekleed zet je via jouw Google Home de tv aan en kijkt even wat nieuws. Google herinnert je eraan dat het tijd is om te vertrekken naar je afspraak en je vertrekt. Ondertussen zorgt Google Home ervoor dat je slimme lampen, tv en thermostaat uitgaan. Met een Google Home device heb je eigenlijk altijd een personal assistent in huis! Dat is iets wat ik vroeger altijd in films en series zag, maar waarvan ik mij nooit kon voorstellen dat ik het in huis zou krijgen.

Nu vertel je gewoon tegen je Google Home wat je op tv wil zien of welke muziek je wil horen, en hop! Jouw Google Home device regelt het. Eén van mijn vrienden gebruikt Google Home om vanuit zijn bed tegen zijn katten te praten als hij hoort dat ze kattenkwaad aan het uithalen zijn… Nooit meer naar boven roepen dat het eten klaar is dus. Je zet gewoon beneden en boven een Google Home Mini neer en via de app zeg je dat het eten klaar is!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.