vriendinnen op het strand

Must-have gadgets voor de zomer

Na een lange tijd is het eindelijk wat mooier weer, de terrassen zijn weer open en er kunnen ook weer wat meer vrienden komen bbq’en. Het lijkt er dan nu ook op dat we echt richting de zomer gaan! Maar welke gadgets heb jij nou écht nodig in de zomer? TechGirl Ilse laat je er een aantal zien.

Op zoek naar verkoeling met deze gadgets

De zomer kan natuurlijk behoorlijk wat hitte met zich meebrengen. Daarom zal je vast een keer wat verkoeling moeten opzoeken. Een van de gadgets voor de zomer zoals een hippe opblaasjacuzzi mét verlichting (ben natuurlijk wel een TechGirl 😉) kan voor heerlijke verkoeling zorgen, maar wanneer het toch een wat koudere dag is kan deze ook zeker verwarmen. Je weet het namelijk maar nooit in Nederland. In zo een jacuzzi hoort natuurlijk wel een heerlijk drankje en wat is nou nostalgischer dan de slush puppy van de snackbar om de hoek? Deze kan je echter ook heel eenvoudig zelf maken met een slush puppy machine! Het enige wat je nodig hebt is een slush puppy apparaat, siroop, water en behoorlijk wat zout, ijsklontjes en geduld. De reviews zijn wat wisselvallig, maar uit ervaring kan ik je verzekeren: wanneer je het goed doet werkt het echt!

Een andere hippe gadget, waar de bierliefhebbers gegarandeerd warm voor lopen, is een bierlift! Zo’n bierlift kan je namelijk in je grond installeren, wat de biertjes heerlijk verkoelt.

Echter ben jij niet alleen aan verkoeling toe, maar je geliefde plantjes ook. Installeer daarom een automatisch sproeisysteem. Als je net je tuin opnieuw aan het aanleggen bent, kan je kiezen voor ondergrondse bewatering. Wanneer je je tuin niet helemaal overhoop wilt halen, kan je ook gewoon kiezen voor bovengrondse bewatering. Zo kan ervoor zorgen dat je tuin voldoende water krijgt wanneer je ook weg bent. Hoef je ook meteen niet meer je buren te vragen om je planten water te geven.

Gadgets voor een gezellige avond

Een fijn muziekje kan meteen zorgen voor een goede sfeer. Daarom kan een bluetooth speaker als een van de gadgets voor de zomer echt niet missen. Echter heb je wel goed internet nodig voor het streamen van muziek. TechGirl Anke scheef eerder al over tips over hoe je slechte wifi in de tuin kunt verbeteren. Naast muziek draagt licht ook veel bij aan sfeer. Plaats bijvoorbeeld een mooi lichtsnoer langs je schutting.

MobileMobile

Barbecueën is natuurlijk dé ultieme zomeractiviteit, maar hierbij krijg je helaas ook vaak last van allerlei insecten. Dit kan echt helemaal je avond verpesten. Gelukkig is er iets tegen te doen. Plaats bijvoorbeeld een vliegenverjager. Deze zet je gewoon op tafel tussen je barbecue spullen.

Naast insecten kunnen niet brandende kolen je ook behoorlijk frustreren. Schaf daarom een elektrische bbq aansteker aan. Vaak zijn deze verkrijgbaar in combinatie met een elektrische onkruidbrander. Zo heb je meteen een mooie tuin om te showen aan je vrienden tijdens het barbecueën!

Als laatste nog mijn nummer 1 gadget voor de zomer: een usb-ventilator. Ik kreeg deze een keer cadeau en heb hem echt volop gebruikt. Je kan hem gebruiken in je vakantietent, op het strand, in de tuin of binnen tijdens het thuiswerken. Je kan hem opladen, waardoor hij heel eenvoudig mee te nemen is. Een ideale, multifunctionele gadget voor ultieme verkoeling 😉

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten