Student met earbuds

Met deze oordopjes kun jij zelfs de saaiste vakken met plezier online volgen

Hartstikke fijn dat je nu colleges thuis kunt volgen. Geen docent die je iets te goed in de gaten kan houden. En je hebt nu de mogelijkheid om ondertussen nog wat andere dingen te doen die je in de schoolbanken niet zo makkelijk doet. Je moet echter wel je docent goed blijven horen, waar je ook maar zit. Vandaar dat we je oordopjes tippen waarmee je je colleges goed kunt volgen.

Noise cancelling

Tenzij je alleen woont is het soms moeilijk om het geluid in je omgeving onder bedwang te houden. Om je echt goed te kunnen concentreren, zou het wel lekker zijn om dat te kunnen wegfilteren. Dat kan, want er zijn talloze noise cancelling oordopjes op de markt. Denk bijvoorbeeld eens aan de Sony WF-1000XM3. Deze oordopjes zijn ook nog eens draadloos, waardoor je niet verstrikt raakt. Sony staat bekend om zijn goede noise cancelling en deze oordopjes zijn daar een goed voorbeeld van. Bovendien gaan ze ongeveer acht uur mee, dus dat zijn meerdere colleges op je schooldag.

Mooi

Het is vaak een wat robuust merk als het gaat om de looks, maar JBL heeft wel het voordeel dat zijn producten in veel kleuren komen. TechGirl Jenny weet niet zo goed of ze het design mooi vindt. Het ziet er een beetje uit als een opzetstuk van een tandenborstel, maar hey, dat is dat nu eenmaal wel hoe het gros van de oordopjes eruit ziet. Zo ook de JBL Tune 220-oordopjes, alleen zijn die er in mooi lichtroze en lichtblauw. Zo kun je stijlvol en vrolijk voor de dag komen, zonder dat mensen denken dat er witte tandenborstels uit je oor steken. Deze JBL-oordopjes hebben glanzende en matte delen en hebben een luxe uitstraling, zonder daarbij te duur te zijn: voor 80 euro heb je ze in huis.

MobileMobile

Goed geluid

Als je op zoek bent naar oordopjes die niet per se draadloos zijn, maar wel geweldig geluid produceren, dan kun je kijken naar oordopjes van Sennheiser. Dit merk staat bekend om zijn excellente geluid. De CX 350BT-oordopjes zijn bijvoorbeeld handig aan elkaar gekoppeld met een draad, waardoor je ze niet snel kwijtraakt. Er zit, net als bij meer oordopjes in dit artikel, een app bij de oordopjes waarmee je precies kunt instellen hoe je het geluid graag wilt hebben. Zeker als je bijvoorbeeld meer naar hiphopbeats luistert of naar klassiek, dan kan het helpen om de equalizer net even anders in te stellen.

Draadloos

Samsung Galaxy Buds hebben we recentelijk nog onder de loep genomen. Deze oordopjes zijn draadloos, maar wel heel goed te besturen door een tikje te geven. Even een nummer skippen of stoppen, dat kan heel gemakkelijk. Ze hebben ook een vrij grote range, waardoor je best een stukje van je telefoon weg kunt lopen zonder dat je in de problemen komt met je geluid. Ook qua design zijn ze niet verkeerd, want je lijkt er niet mee op een Shrek. Dat voelt wel soms zo bij andere oordopjes.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.