Het is weer zover, deze week vieren we de verjaardag van de koning en dat doen we met veel drank, oude rommel (ver)kopen en kinderspelletjes spelen. Een gezellig oud-Hollands dagje, waar je echter steeds vaker hypermoderne technische snufjes vandaan kunt halen. Dit zijn de beste gadgets die je dit jaar op de vrijmarkt kunt scoren.

1. De ik-ken-mijn-stappen-nu-wel-wearable

Mocht een elektrische tandenborstel of een stel oordopjes misschien wat onhygiënisch zijn om tweedehands te kopen, dan sla je deze vast over op de vrijmarkt, maar we verwachten deze Koningsdag best een aantal wearables. Sommige mensen zijn inmiddels op de hoogte van hoeveel stappen ze gemiddeld afleggen en willen daarom van hun Fitbit af, terwijl anderen misschien juist merken dat ze de wearable nooit dragen, waardoor hij ligt te verstoffen in de hoek. Speel het een beetje op de emotie en je hebt zo een mooie tweedehands armband om je pols.

2. De ik-gebruik-mijn-telefoon-om-muziek-te-luisteren mp3-speler

Mp3-spelers zijn al heel wat jaren uit de gratie aan het raken, maar er zwerven er nog heel veel in keukenlaatjes en bananendozen op zolder. Misschien vraag je je af wat jij met een mp3-speler moet, nou: ze zijn stiekem heel erg handig als je bijvoorbeeld muziek wilt luisteren zonder daarbij de batterijduur van je telefoon aan te tasten. En stel dat je even gaat hardlopen, dan wil je ook je smartphone misschien liever niet mee om dat je handen klam zijn. Een mp3-speler heeft dan waarschijnlijk weinig ruimte voor alle muziek die je graag hoort; het is wel een handig apparaatje dat waarschijnlijk beter tegen een stootje kan dan je smartphone.

3. Het ik-heb-al-een-Sonos-gekocht bluetooth luidspreker

Hartstikke leuk voor op het strand, zo’n kleine bluetooth luidspreker, maar na een hele winter binnen te hebben gestaan, zeker als mensen ook nog een Sonos hebben aangeschaft, dan raakt zo’n klein boxje al gauw in de vergetelheid. Hopelijk springen ze tijdens de vrijmarkt wel in het oog, want een bluetooth luidspreker is altijd handig om hebben. Of je nou in je tuin zit, op het strand of op je werk waarbij audio nodig is.

4. De wanneer-moet-je-nou-ooit-nog-iets-printen multifunctionele printer

Vroeger printte je nog wel eens concertkaarten, maar dat is niet meer nodig door alle QR-codes. Een groot voordeel, want hierdoor wordt ook de printer steeds minder belangrijk. Wil je toch echt een print hebben, dan blijft het handig om een printer in huis te hebben, zeker als op jouw werk strenge regels gelden met betrekking tot privé printen. Aangezien zelden nog iemand een printer thuis gebruikt, verwachten we een heleboel van deze oude beessies op de vrijmarkt. Niet vergeten papier te kopen he?

 

Heel veel shop- en verkoopplezier deze Koningsdag!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.