Hoera, hoera! Het is de laatste maandag van de maand. En dat kan maar één ding betekenen: het is weer tijd om te stemmen op jouw favoriete Tech-vrouw. Iemand die jou geïnspireerd heeft of van wie je hoopt nog een heleboel toffe creaties te zien. En deze keer maken we het stemmen extra leuk: ook jij kunt deze keer een TechGirl van de Maand goodiepakket winnen!

Huh, kan ik winnen?

Ja, girl! Jij kunt een goodiepakket winnen. Je krijgt er net zo een als de TechGirl van de Maand. Wat je daarvoor moet doen: jouw stem uitbrengen via onderstaand formulier. That’s it, zo maak je direct kans. Je mag jouw favoriet natuurlijk ook een beetje promoten op social media, daar is de jury wel gevoelig voor. Maar het is helemaal aan jou of je dat wilt doen of niet. Om het enigszins spannend te houden, blijft de inhoud van de goodiebag nog geheim tot na de stemronde 😉

PS: het is deze hele week prijzenweek bij TechGirl, dus houd de website sowieso goed in de gaten de komende tijd!

De kandidaten

Bethany Pagels-Minor: “Welke app ik ook gebruik, ik wil het altijd beter maken”

Patricia Mayo Tejedor
Patricia Mayo Tejedor: “Wij zijn de mensen die de toekomst moeten creëren”

Laura van der Lubbe Laura van der Lubbe: “Meisjes durven best te kiezen, maar ze denken dat het niet bij ze past”

De stemmen zijn geteld!

We hebben 2 winnaressen: als TechGirl van de Maand mogen we Laura van der Lubbe feliciteren. Ook Romy Blankendaal krijgt een goodiepakket toegestuurd, omdat zij stemde op haar favoriet. Gefeliciteerd dames! We nemen snel contact met jullie op.

(We telden alle stemmen op basis van email- en IP adres. We verzamelden deze gegevens niet voor andere doeleinden. Na de stemperiode verwijderen we de emailadressen uit ons systeem.)

Belangrijk: Stemmen kon tot en met vrijdag 31 augustus 23.59 uur. Op maandag 3 september maakten wij de winnaars bekend in deze blog-post nadat we alle stemmen bekeken volgens onze actievoorwaarden. We nemen per mail contact op met de winnaars, dus zorg dat je ook jouw spambox goed in de gaten houdt voor eventuele mailtjes van ons 😉

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.