Asus IFA 2015

IFA 2015: wat brengt Asus ons?

De Asus Zenbook UX305F blijft natuurlijk een tijdloze verschijning door onder andere prachtig design en betaalbare krachtige degelijkheid; toch blijft Asus zich constant vernieuwen. Een nieuw Zenbook werd niet gepresenteerd op de IFA 2015 in Berlijn, maar de Zen-familie werd wel verder uitgebreid. Hier onze persoonlijke favorieten:

Asus ZenWatch 2

Een fashionable smartwatch kopen die compatible is met Android? Dan is de Asus ZenWatch 2 wellicht iets voor je. De ZenWatch is verkrijgbaar in twee verschillende groottes en drie verschillende kleuren voor je case en je bandje. Via ZenWatch Message stuur je gemakkelijk korte berichtjes of emoticons naar je vrienden en familie. Naast aanraking is de ZenWatch ook te besturen door middel van je stem. Met deze smartwatch houd je niet alleen je sociale leven bij, maar ook je gezondheid. Door de ingebouwde stappenteller krijg jij gemakkelijk zicht op je fysieke bezigheden. Verder is een grote verbetering ten opzichte van de originele ZenWatch dat het opladen veel sneller gaat. In 36 minuten heb jij jouw smartwatch al voor 50% opgeladen!

Asus ZenPad 8.0

Voor eenieder die liever een tablet in haar tas stopt, is er de ZenPad 8.0. Het apparaatje is 8 inch. Toch zie je dit er nauwelijks aan af, door de geweldige screen-to-body ratio van 76.5%. Dit houdt in dat je een groot beeld hebt en weinig ziet van de body. Daarbij zorgt Asus VisualMaster voor een optimale beeldskwaliteit door te letten op contrasten, scherpte, etc. Daarnaast zorgt Asus Audio Cover voor een optimale geluidskwaliteit. De 6 speakers, waaronder één subwoofer, maken dit mogelijk. Kortom: een aanrader voor iedereen die houdt van lekker makkelijk een kwaliteitsfilm kijken.

Asus AiO S

Nog een aandachtstrekker die aangekondigd werd, is de AiO S. Deze all-in-one pc is een topper voor het bekijken van multimedia op je computer. Er wordt gegarandeerd dat de kleuren accurater zijn, maar ook levendiger en rijker. Met edge-to-edge-glass word jij zo min mogelijk afgeleid tijdens het kijken van die film. Met 512 GB aan SSD-opslag en 32 GB aan DDR4 geheugen is er genoeg ruimte om lekker aan de slag te gaan met jouw projectjes. Windows 10 support je hierbij. Wat de AiO S vooral zo bijzonder maakt, is dat het de eerste all-in-one-pc is die gebruik maakt van de nieuwe USB 3.1 Gen 2. Dit zorgt voor een immense snelheid bij een transfer van data! Last but not least: in de AiO S is een 3D-camera geïntegreerd!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.