Ontkennen heeft geen zin: onze TechGirl redactrices zijn dol op Fossil. Jammer daarom dat we moesten concluderen dat de Q Wander net te groot was voor onze pols. Maar gelukkig is er goed nieuws: Fossil lanceert de kleinste hybride smartwatches tot nu toe: de Q Neely en Q Jacqueline.

Fossil Q Neely en Q Jacqueline

De nieuwste Fossil Q telgen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en integreren technologie en nieuwe functionaliteiten in het klassieke design. De hybride smartwatches zijn voorzien van een 3.6 millimeter case en bieden mogelijkheden voor personalisatie, waaronder uitwisselbare bandjes in leer, siliconen en roestvrijstaal.

De Q Neely en Q Jacqueline hebben dus een analoog design, maar digitaal gebruik. Je kunt verschillende tijdzones toevoegen en uit een lijst drie naar snelkoppelingen kiezen om bijvoorbeeld je smartphonecamera en muziek te bedienen, of jouw telefoon te laten rinkelen wanneer deze kwijt is.

Bijbehorende app

Fossil meent de bijbehorende app ook verbeterd te hebben. Het homescherm oogt opgeruimder: vanuit daar zijn de populairste functionaliteiten, waaronder bewegingsdata, aanpasbare notificaties en shortcuts snel te bereiken. De meest belangrijke updates zijn de nieuwe aangepaste snelkoppelingen, waarmee gebruikers hun reistijd of geschatte aankomsttijd kunnen zien. Een stopwatch kan met één druk op de knop worden aangezet. Daarnaast zijn fitnessfunctionaliteiten verbeterd in de laatste update: door visualisaties zie je voortgang en doelen naarmate de tijd vordert.

Kijk voor de laatste Fossil items op Fossil.com.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.