Snapchat filters maken

Eureka! Verwijder nu eindelijk verzonden Snapchat-berichtjes

In de categorie ‘hoezo bestond dit nog niet?’ heeft Snapchat aangekondigd dat je nu Snapchat-berichtjes kunt verwijderen nadat je ze hebt gestuurd. Erg prettig, want hierdoor kun je die pijnlijke scheldkanonnade waar je direct spijt van had nog even snel weghalen.

Snapchat helpt je

Heb je dus met iemand een gesprek en verstuurde je per ongeluk iets dat beter niet onder de ogen van die persoon zou moeten verschijnen, dan kun je dat nu ongedaan maken. Net als in Whatsapp zien mensen wel dat je een bericht hebt verwijderd, dus waarschijnlijk zal je alsnog vragen krijgen, maar dat is beter dan dat ene verkeerd verstuurde berichtje dat naar je boyfriend ging in plaats van je beste vriendin.

Als je een bericht hebt verstuurd waarvan je spijt hebt, dan hoef je alleen het bericht aan te tikken voor een langere tijd. Vervolgens verschijnt er dan de optie om het te verwijderen. Mooie dingen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.