samsung galaxy s22 - sim only nummerbehoud

Een toffe smartphone voor iedere tech-liefhebber!

Ben je aan het einde van je telefoon abonnement en sta je op het punt om een nieuwe telefoon uit te zoeken? Je wilt dan vast overstappen met je huidige nummer. Één van de opties is om te kiezen voor sim only nummerbehoud. In dit artikel lees je er meer over!

Nummerbehoud

Elk jaar komen er weer nieuwe technische snufjes op de markt. Van computers tot tablet, smartphones en alles er tussenin. De echte tech-liefhebber kiest misschien wel jaarlijks voor een nieuwe telefoon om die reden. Heb jij een abonnement op een smartphone? Dan weet je als geen ander hoe spannend en leuk het is om een nieuw abonnement af te sluiten en een nieuwe telefoon in handen te hebben. Wil jij overstappen naar een nieuwe provider? In de meeste gevallen willen consumenten sim only nummerbehoud aanvragen. Op deze manier hoef je niet telkens een nieuw nummer door te geven aan vrienden, familie en (zakelijke) instanties. Maar wat heb je nodig om je nummer te kunnen behouden? Het enige wat je nodig hebt, is je huidige telefoonnummer en simkaart. Je nieuwe abonnement zal dan ingaan op het moment dat het telefoonnummer met succes is overgezet door jouw provider.

De Samsung S22

Wil jij al enige tijd een nieuwe telefoon aanschaffen? En heb je geen idee welke telefoon je moet kiezen? Heb je al eens nagedacht over de Samsung S22? Dit toestel werd vorig jaar als hét premium toestel van Samsung gepresenteerd. Inmiddels is er al een opvolger van de Galaxy S22 op de markt verschenen, de Galaxy S23. De Samsung S22 is daarmee niet meer het allernieuwste toestel van dit moment, maar biedt nog veel krachtige opties en is daarnaast (gelukkig) ook een stuk goedkoper dan de Galaxy S23 van dit moment. Het camerasysteem biedt verschillende features, zoals nachtfotografie, space zoom en auto framing. Deze telefoon focust zich niet voor niets op ‘Nightography’.

In het kort, wil jij overstappen van provider? En je nummer behouden? Dan kun je jouw nummer meenemen naar je nieuwe provider in de meeste gevallen. Heb je geen idee welke nieuwe telefoon je kunt kiezen? Dan kan de Samsung S22 misschien een optie zijn voor jou. En heb je nou wat meer budget te besteden? Check dan ook Samsung’s nieuwste model, de Galaxy S23 Ultra. Daar schreef TechGirl Anke gisteren een review over.

Advertorial

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.