moederdag

#DrTechGirl: Wat geef ik voor Moederdag?

Moederdag staat weer voor de deur. Commercieel gedoe of niet, elke moeder vindt het leuk om wat extra aandacht te krijgen. Door een lekker taartje, een mooie bos bloemen of een leuk cadeau! Maar wat is leuk om te geven? TechGirl zet de leukste Moederdag cadeautjes van 2021 voor je op een rij.

Tip 1: een Readly abonnement

Met een Readly abonnement kan je moeder onbeperkt tijdschriften lezen op haar telefoon, tablet en op de computer. Van Story en Vriendin tot de Happinez en JAN Magazine: je vindt er voor ieder wat wils. Het is dus een soort Netflix, maar dan met tijdschriften. Je geeft al een abonnement van 3 maanden cadeau voor € 29,97. En wie weet mag je dan zelf ook wel een inlog op het account, want per account kunnen 5 familieleden meelezen.

Tip 2: de Mu3 earphones van KEF

Mocht je moeder nog geen draadloze earphones hebben, dan zijn deze zeker een aanrader om te geven. Anno 2021 kan je niet meer zonder, dus dan is het maar beter om voor een stijlvolle variant te gaan. Dat zijn deze earphones zeker: ze zijn namelijk ontworpen in samenwerking met designer Ross Lovergrove. Daarnaast hebben ze Active Noise Cancelling en een batterijduur van wel 24 uur.

Tip 3: het boek “Waarom je altijd wilt winnen van je navigatiesysteem”

Vorig jaar september kon je op TechGirl al de review van dit boek lezen. In het boek neemt Rens van der Vorst je mee in zijn kijk op de hedendaagse technologie en laat je hier zelf ook over filosoferen. Zeer geschikt voor moeders die bij de tijd willen blijven wat betreft tech. En je mag hem zelf vast ook een keer lezen. 😉

Tip 4: de Filament designlamp van Innr

Met deze slimme lamp hoeft je moeder haar favoriete serie niet meer te pauzeren om het licht aan te zetten of (juist) te dimmen. Deze stijlvolle ledlampen bedien je namelijk gemakkelijk vanaf de bank met je telefoon en hij werkt zelfs met voice control. De wifi bulbs zijn in 3 verschillende vormen verkrijgbaar zodat je altijd de juiste match vindt voor jouw moeder haar interieur.

Tip 5: de draadloze oplader van Zens

Door middel van de draadloze opladers van Zens kan je elk meubelstuk omtoveren tot een draadloze oplaadplek. Het zijn namelijk de dunste opladers tot nu toe en sluiten daarom naadloos aan op je interieur. Gun je je moeder een woonkamer of keuken zonder rommelige oplaadkabels, dan is dit je cadeau!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.