Google Home Mini

#DrTechGirl Kan de Google Home Mini het geluid van mijn tv afspelen?

Voor de lezers met een korte aandachtsboog: jazeker! Je kunt je Google Home apparaten ook als een speaker gebruiken. Wil je dus een soort van surround sound creëren voor je televisie, dan kan je daarvoor je Google Home (mini) gebruiken.  Je hebt dan wel een Chromecast nodig. En je moet een speakergroep aanmaken. 

Zo maak je een speakergroep op Google Home

Ga naar de Google Home app. Want daar kan je dit regelen. Je kunt via ‘Toevoegen’ kiezen voor ‘speakergroep maken’.  In een volgend scherm kies je met welke apparaten je een speakergroep wilt maken. Alle beschikbare apparaten staan in je overzicht. Heb je de apparaten geselecteerd, dan wordt de groep gemaakt. 

In je app vind je nu niet alleen je apparaten los, maar ook het extra onderdeel ‘groepen’

Je kunt zoveel groepen maken als je wilt en zo verschillende apparaten op verschillende manieren combineren.  Geef de speakergroep een naam, pas het volume aan of verander de geluidsinstellingen. En voilà, jij bent klaar voor een surround ervaring. 

Met welke Google Home apparaten kan je dit allemaal doen?

Dat kan met alle apparaten: de Google Home, de Google Home Mini en de Google Nest Mini. Twijfel je nog over de aanschaf van een Google Home apparaat, dan heb je met de hierboven genoemde oplossing nog een extra reden om er één aan te schaffen. Kies je voor een Mini, dan leggen we je hier uit wat het verschil is tussen de Home Mini en de Nest Mini. De Nest Mini heeft bijvoorbeeld een net iets betere geluidskwaliteit.

MobileMobile

Heb je ook een prangende vraag voor #DrTechGirl? Stel ons je vraag en wij helpen je verder!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.