2020

Dit zijn de wannahave technische gadgets van 2020

Wow, wat is er veel gebeurd dit jaar en wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Laten we niet te veel woorden vuil maken aan alle vervelende dingen van het afgelopen jaar, maar focussen op het positieve! En waar worden wij allemaal blij van? Yes! Technische gadgets. We voorzien je graag van een lijstje met de tofste gadgets van 2020. Misschien kun je er nog wat inspiratie uit halen voor een sinterklaas- of kerstcadeau.

Bijzondere smartphones in 2020

Er is veel gebeurd in smartphone-land dit jaar. Zo bracht Apple het nieuwe iPhone SE model uit. SE modellen zijn een betaalbaardere variant iPhone ten opzichte van de nieuwste releases van het merk. Daarnaast bracht Apple de allernieuwste iPhone 12 op de markt. Hier vind je een overzicht van de features van dit nieuwe model. Samsung bracht dit jaar het vooruitstrevende foldable model uit, de Galaxy fold. We zagen meer foldable of dual screens model de revue passeren dit jaar, maar zijn toch het meest onder de indruk van Samsung op dit gebied. Een andere topper in de technische gadgets categorie smartphones is de OPPO Reno4 PRO. Een van de vele smartphones dit jaar uitgebracht die het nieuwe 5G netwerk ondersteunen.

Upgrade je GamerGirl game

Of je nu een die hard Xbox fanaat bent, of juist zweert bij een Playstation console, beide liefhebbers kunnen dit jaar hun hart ophalen. Beide consoles komen met een hele nieuwe versie in 2020. De nieuwste Xbox die vorige week uit is gekomen kwam naar buiten als de Series X, maar heet gewoon XboX. De Playstation 5, de laatste variant van de Sony gameconsole komt deze week op de markt in Nederland. Beide varianten beloven een snellere laadtijd van games en de Playstation 5 zal straks zelfs een 8K resolutie ondersteunen.

2020, het jaar van de wireless earbuds

Draadloze oordopjes zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten, maar 2020 was toch wel overduidelijk het jaar van de earbuds. Naast de AirPods van Apple die dit jaar een upgrade kregen, kwam Samsung met de Galaxy Buds Live en bracht Bose hun a-game in draadloos muziek luisteren met de Bose QuietComfort Earbuds. Aan het aanzicht van de wat aanwezigere earbuds moeten we nog een beetje wennen. We hebben constant het gevoel alsof we figureren in een aflevering van Totally Spies, maar van het gemak en geluid zijn we zeker onder de indruk. Ga je wat meer voor fashion en glamour met de Galaxy earbuds of voor superieure geluidskwaliteit en noise cancelling met de Bose QuietComfort earbuds of de AirPods Pro?

MobileMobile

Naast wireless earbuds kwam dit jaar ook de nieuwe Sony wh-1000xm4 wireless headphone uit met noise cancelling en dit was stiekem op audiogebied wel de favoriet van het jaar voor onze TechGirl Jenny. Naast dat het geluid kraakhelder klinkt door deze koptelefoon, werkt de noise cancelling ook nog eens bijzonder goed. Iets dat we niet bij elke noise cancelling koptelefoon kunnen zeggen, helaas.

Appel Airpods and charging case

Upgrade je huishouden met deze technische gadgets

Is jouw huis al helemaal smart? Ook op huishoudelijk gebied heeft 2020 ons veel gebracht. Van elektrische tandenborstels met artificial intelligence van Oral-B, tot draadloze superstofzuigers van Dyson en Philips en Nespresso apparaten die precies kunnen lezen hoe jij je koffie wil drinken. We krijgen er geen genoeg van! En alles is tegenwoordig ook nog connected. Samen met Google Home laat jij om 7 uur de wekker gaan, kun je alle lichten in huis automatisch aan laten gaan, je gordijnen openen en speel je jouw favoriete Spotify playlist af terwijl jij de slaap nog uit je ogen veegt. Een kwartiertje later strompel je de keuken in en staat je kopje koffie al voor je klaar. Wat wil je nog meer?

Google Home mini en smartphone

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.