Philips EnergyUp

Dit is ‘m – een oplader met back-up functie

Nieuw bij SanDisk – ’s werelds eerste twee-in-één draadloze oplader met back-up functie, de iXpand Wireless Charger. Het nieuwe apparaat kan een lokale back-up maken tijdens het opladen van iPhone- en Android toestellen. Halleluja, dat is pas handig!

Altijd weer te laat, zo’n back-up

Als het kalf verdronken is, dempt men de put. Of hoe ging dat spreekwoord ook alweer? In ieder geval blijken wij vrouwen er echt een potje van te maken als het gaat om back-ups maken. Maar 9,45% van de Nederlandse TechGirls maakt maandelijks een back-up. Wekelijks is dat zelfs nog minder, zo schreef Hilde eerder al.

Oplader met back-up

Hoe handig is het daarom dat SanDisk nu een oplader op de markt brengt, met ingebouwde, automatische back-up functie? De iXpand Wireless Charger is geschikt voor iPhone en Android en komt uit in varianten van 256GB, 128GB en 64GB. Je kunt er via Qi mee opladen – je weet wel: je legt gewoon je telefoon op het oplaadblok en de charging begint!

MobileMobile

Voor als je snel extra opslag aan je iPhone wilt toevoegen en ruimte willen vrijmaken voor meer foto’s en video’s, rolt SanDisk ook de nieuwe iXpand Flash Drive Go uit. Beide producten zijn vanaf vandaag beschikbaar in geselecteerde regio’s.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten