Hate to break it to you: winter is here. Neeeee! Misschien een beetje overdreven om twee truien over elkaar heen te dragen, maar oh my god, ik heb het zo koud. Is het een tijdje dit weer geweest, dan went het wel. Dan trek ik gewoon nog maar één hoodie aan. Maar nu? Dit is de hel voor mij. Een Polar Seal trui was voor mij nu perfect geweest denk ik.

Lekker warm

Wat is de magie van zo’n trui nou eigenlijk? Simpel. Met één druk op de knop ben je weer warm. Er zitten namelijk twee verwarmingselementen in de Polar Seal trui! Eén zit bij de onderrug, de ander bij je schouderbladen. Kies een verwarmingsstand, namelijk laag, medium of hoog, en druk op de knop. Binnen tien seconden wordt er genoeg warmte gegenereerd om jou warm te houden.

Opladen

De Polar Seal trui kan zo’n acht uur zonder opgeladen te worden. Het werkt op USB powerbanks, die daarna dus weer opgeladen kunnen worden. Verder zijn er verschillende uitvoeringen, zowel een model voor mannen als voor vrouwen (en in verschillende kleuren, yay!). Zo’n trui lijkt vooral heel ideaal te zijn voor wintersporten of wanneer je echt in een koud land woont, dus misschien moet ik ook wel gewoon niet zo zeuren (zo koud is het niet, toch?). De prijs schrikt mij helemaal al af: voor zo’n 179 dollar heb je er een. Okay, ik blijf wel gewoon twee truien over elkaar heen dragen denk ik. I’m good.

Dit artikel verscheen in de 2017 Tech Adventskalender. Morgen weer een nieuw artikel!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.