LEGO-drone

Deze LEGO-drone willen we allemaal

Drones; in Nederland zet de politie arenden in om ze te elimineren, maar in San Francisco wordt daar heel anders mee omgegaan. Daar is het bedrijf Flybrix bezig een LEGO-drone te ontwikkelen die je zelf kunt bouwen. Hoewel er door Techcrunch wordt geschreven dat het voor kinderen van 14 jaar en ouder is, willen wij ze als volwassenen ook heel graag. Je hoeft in de bouw-je-eigen-drone-kit niets te solderen. Het is gewoon een kwestie van LEGO-blokjes stapelen.

LEGO-drone

Het grote voordeel van LEGO is natuurlijk dat als je drone een deurpost of een kat raakt (sorry Simba!), hij waarschijnlijk zijn stevigheid wel bewaard. Wat misschien nog toffer is, is dat je LEGO in allemaal thema’s hebt en dat je dus een soort Star Wars drone kan bouwen of een LEGO Friends drone… Immers hoef je niet per se de LEGO-blokjes uit de kit te gebruiken, je kunt ook je eigen sets in de strijd gooien. De drone die je bouwt is gemaakt om indoor te gebruiken en je bestuurt ‘m met een speciale app.

Je kunt het een simpel idee vinden, maar het is wel perfect speelgoed: LEGO is al decennia het favoriete speelgoed van jong, oud, meisje, jongen… En het feit dat je er steeds weer iets nieuws van kunt bouwen en dat het ook nog eens overal tegenaan kan botsen (zonder dat je in huilen hoeft uit te barsten, omdat je designer plastic behuizing aan diggelen is), maakt deze drone een heel mooie optie voor speelgoed van het jaar. We moeten hem natuurlijk nog uitproberen, dus we proberen niet te vroeg te juichen, maar het is nou eenmaal iets om enthousiast van te worden: als twee vette gadgets elkaar vinden. Het prijskaartje kan wel een drempel zijn: je bent er wel 150 tot 190 Amerikaanse dollar aan kwijt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.