shopping app

Deze accessoire-Tinder vindt jouw match

Sjaaltjes, armbanden, handtassen, we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Kom je thuis na een dagje winkelen, oeps, weer een hele tas vol accessoires gekocht… Voor de shopping verslaafden onder ons is er nu Moxy. In deze shopping app krijg je items te zien, die je vervolgens een kant op moet swipen. Je eigen accessoire-Tinder dus.

Soms ben je op zoek naar een specifiek item. Dan vul je voordat je gaat swipen je zoekeisen in. Tussen de 20 a 30 euro, een statement ketting. Je hebt immers laatst nog dat leuke shirtje gekocht waarbij een ketting niet kan ontbreken. Hoppa, je gaat zoeken. De app verzamelt alle designer items die onder deze criteria vallen en laat je de eerste ketting zien.

Swipe het item naar rechts als je het wilt opslaan om later nog eens te bekijken. Veeg naar links om het weg te gooien. Delen is een mogelijkheid door naar boven te swipen. Wil je het meteen kopen, dan is dat ook een optie. Veeg dan naar onderen. Doordat je je gegevens eerder al eens hebt ingevuld in Moxy, hoef je niet weer een ellenlang formulier in te vullen met je gegevens. Betalen kan ook met Apple Pay. Handig! Helaas is deze shopping app op dit moment alleen beschikbaar voor IOS. Wil je ook genieten van deze app met Android, dan kun je je opgeven voor een beta versie.

Naar welke accessoire ga jij op zoek?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.