Black Friday sale

De beste Black Friday aanbiedingen vind je hier!

Vrijdag 26 november is het zover: black friday! Ondanks dat je gedurende het jaar al best veel korting kunt verzamelen als je goed op de aanbiedingen let, lopen op deze dag (en de dagen ervoor/erna) de kortingen pas écht hoog op. Bij sommige (web)shops kun je zelfs tot 80% korting krijgen op de originele adviesprijs. Maar waar vind je dan die dikke korting op tech-producten? In dit artikel lees je onze tips!

2 tips voor je Black Friday aankopen!

Weet je nu al wat je volgende week vrijdag wil gaan kopen? Mooi, want dan is het verstandig om de prijs van het product in de gaten te houden. Veel aanbieders gooien namelijk de prijzen van hun producten voor Black Friday omhoog, zodat het lijkt alsof de producten op de dag zelf meer korting hebben. Kom je toch volgende week vrijdag pas een product tegen wat je graag wil kopen? Dan is het slim om het product even op te zoeken in de Prijsdalingentool van Tweakers.

Daarnaast is het altijd slim om de prijzen van een product op verschillende websites te vergelijken met elkaar, zodat je zeker weet dat je aankoop een goede aankoop is. Ook daar Tweakers of een site als Vergelijk.nl je bij helpen.

De beste tech-aanbiedingen

BCC

Bij BCC gaan ze op Black Friday “strooien met hoge kortingen”. Aangezien je hier een heel breed assortiment aan televisies, telefoons, tablets, wasmachines en meer gadgets vind, is dit een goede site om in de gaten te houden. Op hun website is te vinden dat de kortingen tot 40% zullen gaan op lopen.

Coolblue

Ook Coolblue doet mee aan Black Friday en heeft al alle aankomende deals bekend gemaakt. Bij hun geldt namelijk dat de prijs vast staat en op ook echt op is tijdens Black Friday. Daarom is het bij Coolblue aan te raden om een product op tijd te bestellen als je het écht daar wil kopen.

Bol.com

In tegenstelling tot Coolblue kunnen bij Bol.com de prijzen wel fluctueren tijdens Black Friday. Dit kan in jouw voordeel, maar ook in je nadeel werken. Hou dus goed m’n tweede tip in je achterhoofd om altijd de prijzen te vergelijken en zo geld te besparen. Bij Bol.com kunnen de kortingen wel oplopen tot 70%!

Nespresso

Bij Nespresso koop je tijdens Black Friday voor 1 euro een nieuw koffiezetapparaat, als je daar gelijk koffie cupjes van henzelf bij koopt. Dus rekensommetje: als het apparaat normaal 150 euro kost, krijg je die nu voor 1 als je daar 250 koffie cupjes bij koopt. Deze heb je al vanaf 45 cent, dus dat is 125 euro. Voor 126 euro heb je dus én 250 koffie cupjes én een nieuw koffiezetapparaat!

Je lokale ondernemer

Ook al zullen de deals wat minder online zichtbaar zijn, ook de ondernemers bij jou in de buurt zullen meedoen met Black Friday. Gezien de maatregelen van afgelopen 2 jaar kunnen zij de inkomsten goed gebruiken, dus ga vooral even in de winkels kijken als je tijd hebt volgende week vrijdag of in het weekend.

Nog meer tips voor de beste deals? Check onze vlog met tips voor Black Friday!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.