Vlog: Bereid je voor op Black Friday online

Black Friday kennen we allemaal van die bizarre video’s vanuit de Verenigde Staten: de dag na Thanksgiving waarop iedereen massaal aan het shoppen slaat. Maar ook in Nederland wordt het fenomeen steeds populairder. Kopers gaan massaal de stad in om koopjes te scoren en alvast Sinterklaas- en Kerstcadeaus in te slaan. Maar dit jaar zal dat toch net even anders gaan. Niemand weet nog hoe Black Friday dit jaar precies zal verlopen maar een ding is zeker: Black Friday zal zich grotendeels online afspelen. 

Hoe moet je je nu voorbereiden op een online Black Friday? Wij geven je in deze vlog de beste tips voor een goede voorbereiding. Zodat jij zonder stress een succesvolle Black Friday kan hebben. 

Stap 1: Maak een wishlist

Maak een wishlist met wat je graag zou willen hebben of moet kopen tijdens Back Friday. Vergeet niet dat het over een maand alweer kerst is. Dit is dus gelijk een mooie kans om kerstcadeaus te scoren. Je kunt ook aan familie en vrienden vragen of zij ook een lijstje willen maken, zodat je rekening kan houden met de kerstcadeautjes.

Stap 2: Amazon en Bol 

Maak gebruik van je verlanglijstjes op Amazon.nl en Bol.com, door deze aan te vullen met alle producten die je graag zou willen hebben. Op deze manier heb je alles al meteen bij elkaar en hoef je niet telkens via de zoekbalk te speuren. Vervolgens is het zaak om de lijstjes in de gaten te houden. Prijzen op dit soort sites veranderen, zeker rond Black Friday, zeer frequent en een item op jouw wishlist kan zomaar opeens met korting te vinden zijn. 

Stap 3: Cashback sites

Het doel is om tijdens Black Friday puur en alleen online te shoppen. Dat betekent dat je gemakkelijk gebruik kunt maken van cashback deals. Nu zijn er honderden optie als het aankomt op cashback website. Het is daarom goed om van te voren te onderzoeken welke website het voordeligst is en waar je het beste percentage cashback uit kan halen. 

Stap 4: Aanbiedingen in de gaten houden

Nu we allemaal massaal online shoppen bereiden we ons als consument voor op een heftige online Black Friday. Bedrijven voorspellen dat Black Friday 2020 sales record na sales record zal verbreken. Je kunt er dus van uitgaan dat de marketing hierop aangepast is en je vanaf half november gebombardeerd zal worden met aanbiedingen.

MobileMobile

Drie websites die je helpen om alle relevante aanbieding overzichtelijk te houden zijn Black Friday Dealz, Pepper.com en Reclamefolder.nl

Black Friday Dealz zet de allerbeste deals per categorie en winkel op een rijtje. Zo hebben ze ook een nieuwsbrief waarmee ze je op de hoogte houden van hun gevonden deals en aanbiedingen. Pepper is een community van koopjesjagers. Deze community heeft een app waarop dagelijkse honderden aanbieding op gedeeld worden. Reclamefolder is een website die alle folders van alle bekende winkels verzamelt op een digitaal bord. 

Stap 5: Small businesses

We hebben het al gehad over e-commerce giganten Amazon en Bol, maar denk ook (of misschien wel vooral) aan de kleine en lokale ondernemingen. Dit jaar is een gigantische klap geweest voor veel kleine organisaties en ze kunnen jouw hulp goed gebruiken. 

Dus kijk nadat je op 27 november die nieuwe smartphone heb gekocht bij een kleine onderneming of je een gepersonaliseerd hoesje kan kopen! En ga nadat je die dure broek hebt kunnen scoren met korting, op zoek naar een passende handgemaakte trui van een lokale ondernemer. Jij blij met je nieuwe items, de lokale ondernemers blij met hun omzet! 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten