haperend internet

Bye, bye haperend internet! (winactie)

GesponsordFRITZ!

Haperend internet is natuurlijk ontzettend frustrerend. Vroeger al, maar ’tegenwoordig’ helemaal nu we nog steeds zoveel mogelijk thuiswerken. Toch kan het soms best een uitdaging zijn om overal goed internet te hebben; vooral op zolder of andere uithoeken van je huis. Gelukkig schrijven wij dit artikel niet voor niets… als jij je WiFi thuis wilt verbeteren, lees dan even verder!

Hoe zit dat?

Een goede internetverbinding heb je (deels) zelf in de hand. Enerzijds ben je afhankelijk van het abonnement wat je met je provider afspreekt en in hoeverre zij de bandbreedte sturen die ze beloofd hebben. Binnenshuis kun je zelf wel degelijk het een en ander doen om de ontvangst te optimaliseren. Zo:

  • heeft de dikte van muren invloed op het WiFi signaal;
  • heeft afstand ook invloed op het WiFi signaal;
  • en heeft ook de hoeveelheid gekoppelde WiFi apparaten invloed op hoeveel WiFi bandbreedte jij ontvangt.

Die dingen kun je (deels) oplossen, maar niet allemaal. De dikte van de muur blijft staan, tenzij je verhuisd natuurlijk.

FRITZ! denkt graag met je mee!

Via dit artikel brengen we je graag in contact met de FRITZ!Repeater 2400. Die verspreidt het WiFi signaal ook naar moeilijk bereikbare plekken in huis. Met de Repeater 2400 kun je jouw thuisnetwerk met één druk op de knop uitbreiden. Daarnaast is hij zeer energiezuinig en vormt hij, in combinatie met bijvoorbeeld een FRITZ!Box 7590, onderdeel van een slim Mesh WiFi-netwerk. Daarmee voldoet de FRITZ!Repeater 2400 aan de wensen van zelfs de meest veeleisende WiFi-gebruiker.

MobileMobile

Wil je meer weten over het product, lees dan vooral deze FRITZ! productpagina even. En als je dan toch kijkt – bekijk direct even waarom ik zo enthousiast ben over mesh systemen.

Winactie (x2)

Hartstikke handig natuurlijk, zo’n WiFi Repeater. Maar wat nou helemaal leuk is: we mogen er twee weggeven namens FRITZ!. Speciaal voor ons heeft het bedrijf 2x een Home Office Pakket samengesteld, met daarin: de FRITZ!Repeater 2400 en twee handige gadgets om je eigen home office uit te breiden of te verplaatsen wanneer nodig. -YES-

Zo doe je mee met de winactie:

Wil je een Home Office pakket winnen, maak dan een korte video van jezelf met de WiFi problemen. Daar hoeft echt geen edit-werk bij te komen kijken (we snappen dat niet iedereen een cameravrouw is!) Het mag ook gewoon in één opname zijn, waarin je uitlegt wat er aan de hand is. Een paar tips:

  • minimaal 30 seconden
  • je legt het probleem uit en hoe vervelend het is
  • wat hoop je dat FRITZ! gaat betekenen voor jou

Je mag je video op social media zetten en @techgirlnl taggen (wel zorgen dat je profiel -tijdelijk- openbaar is). Of je mailt de video naar ons toe (het liefst met een WeTransfer-link). Creativiteit wordt beloond! Op woensdag 22 juli 2020 maken wij de twee winnaars op TechGirl.nl bekend. Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.