Galaxy S7 alternatieven

Beste smartphone van 2016: Samsung Galaxy S7

De vakjury is eruit: de beste smartphone van dit jaar is de Samsung Galaxy S7! Normaal gesproken is dat misschien niet iets wat ik 1, 2, 3 met je zou delen, maar deze keer… was ik zelf onderdeel van de jury! Het delen waard dus 😉

Veertig journalisten van verschillende tech-platforms zorgden dit jaar voor een wel heel bijzondere uitslag. Samsung staat bovenaan alle lijstjes, maar werd ook het slechtste product en merk genoemd. Het debacle met de ‘ontploffende’ Galaxy Note 7 heeft duidelijk heel wat teweeggebracht bij de techjournalisten van Nederland.

Beste product: Samsung Galaxy S7 (Edge)

De Samsung Galaxy S7 (Edge) kwam dit jaar als grote winnaar uit de bus van de BesteProductAwards. De specificaties, het mooie touchscreen en de goede camera maakten het verschil. De ontploffende Galaxy Note 7 levert Samsung echter ook de awards voor het slechtste merk en product op. Dat is toch grappig!

MobileMobile

Ook ik zette de Galaxy S7 op nummer 1 dit jaar: “Het paradepaardje onder de Samsung devices. Is voor smartphone-begrippen alweer een tijdje geleden uitgebracht, maar weet zich nog prima staande te houden aan de top. Ik had op nummer 1 natuurlijk ook de S7 edge kunnen invullen, maar die gecurvde rand heb ik eigenlijk nooit zo begrepen.” En nee… voor zulke uitspraken wordt ik niet betaald, haha.

Lees er meer over op de verkiezingswebsite van de BesteProductAwards.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.