Anke Horstman

Kijk ook naar Techgirl op Fox Sports!

Jaaa, super leuk nieuws! Vanaf woensdag 10 mei kun je ons iedere week bewonderen op televisie. Techgirl op Fox Sports! Tussen 19.00 en 19.15 uur zijn we te gast om te vertellen over de gaafste tech trends en leukste gadgets.

Hoezo op Fox Sports?

Ik hoor je denken: “Hoezo schuif je aan bij een sportzender? Wat moeten zij met gadgets?” Nou, dat is vrij simpel uit te leggen. Fox Sports zendt namelijk de Dutch College League uit. ESports dus. En voila, gaming en gadgets gaan heel goed samen! Wist je dat eSports de snelst groeiende sport ter wereld is? Ik voel me vereerd dat ik bij dit stelletje topsporters mag aanschuiven!

Vandaag dus mijn debuut als tafeldame! Super spannend natuurlijk. Wish me luck 🙂 enne… kijk je vanavond ook naar Fox Sports 6?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.