What a night. De Eagles versloegen de Patriots met 41-33 en wonnen hun allereerste Super Bowl! Maar… wat ik véél leuker vind is alles daar omheen: social media, de populaire half-timeshow en de million dollar commercials. Kijk je mee?

Half-timeshow

Justin Timberlake’s Super Bowl 2018 halftime show. Daar moeten we ’t even over hebben. Afgelopen vrijdag kwam z’n nieuwe album Man of the Woods (Spotify) uit. Zondag stond ‘ie op te treden tijdens de halftime bij de Super Bowl. Inclusief eerbetoon aan Prince met het nummer ‘I Would Die 4 U’. Verder koos ‘ie één fan uit waar hij een selfie mee maakte (en de hele wereld keek toe) en rockte hij wat oude hitjes. Epic! Op Twitter hoopte men nog op een reünie met *NSYNC, maar dat kwam er helaas niet.

Social media

Ah, en daar is de bekende selfie wel! Volgens Ryan Seacrest is de jongen de MVP (Most Valuable Player) van de avond.

Million dollar commercials

Super Bowl commercials: hoogstandjes in reclameland. De budgetten lijken ieder jaar groter te worden en dat komt ten goede van de toffe producties.

Een opvallende #tech reclame is natuurlijk die van Amazon: Alexa Loses Her Voice. In de reclame zie je een bezorgde Jeff Bezos (CEO Amazon), want Alexa is d’r stem kwijt. Gelukkig zijn er vervangingen in de vorm van Rebel Wilson, Cardi B, Chef Gordon Ramsay en Sir Anthony Hopkins. Helaas werkt dat niet helemaal lekker… ;-). Het doel van de campagne is bewijzen dat Alexa onvervangbaar is. Gelukkig is ze op ’t einde weer beter en kan ze weer zelf aan de slag.

De reclame van de nieuwste Lexus is ook epic. Lexus heeft samengewerkt met Marvel Studios’ Black Panther. #awesome

Doritos en Mountain Dew werkten samen met Game of Thrones ster Peter Dinklage en Morgan Freeman. Herken je de muziek? Jazeker, dat zijn Busta Rhymes en Missy Elliott!

Zó, dit was ’t korte overzicht rondom de Super Bowl met alles behalve football. Heb je aanvullingen? Laat ’t ons weten! 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.