Acer laptops

Acer laptops: voor de studente én zakenvrouw (gesponsord)

Ladies, opgelet. Ben jij op zoek naar een nieuwe laptop? Vergeet dan de nieuwste exemplaren van Acer niet. Binnen de Aspire lijn zijn een tweetal nieuwe items uitgebracht, die design met een stuk gemak combineren. Afhankelijk van jouw wensen kun jij kiezen uit een van deze Acer laptops.

Acer Aspire Switch 10E

Deze laptop ziet er in iedere kleur lekker fleurig uit. Of nou ja… laptop? Het is een 2-in-1 exemplaar. Laptop of tablet: het is maar net wat jij wil. Wel zo handig als je veel op reis moet en lekker licht bezakt wilt zijn. Tegelijkertijd ook prettig als je thuis een flink aantal verslagen moet wegwerken. Of aan het chatten bent. Daarvoor click je het magnetische toetsenbord makkelijk op- en af.

Acer Aspire V Nitro

De Aspire V Nitro is de meest krachtige van de twee. Met een heleboel technische specificaties om te noemen, maar belangrijker is het om te weten dat deze laptop 4K Ultra hd beelden laat zien op het beeldscherm. Ultra, ultra scherp dus. Hiervoor heeft het wel een vreselijk zware grafische kaarten aan boord en dito werkgeheugen. Een op en top krachtpatser met een 3D camera en scanner aan boord. Goed voor het leren van handgebaren, maar misschien nog leuker om toe te passen in spannende videogames.

Prijzen

De Acer laptops zijn vanaf nu te koop, bijvoorbeeld bij de Mediamarkt. Voor de Aspire Switch 10E betaal je zo’n 379 euro. Haar grote zus gaat voor een heleboel meer de deur uit: 1599 euro betaal je daarvoor. Kijk voor alle informatie over deze producten op www.acer.com

Dit artikel wordt gesponsord door Acer

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.