Zo, Koningsdag weer overleefd? We hopen dat je er genadig vanaf bent gekomen (lees: zonder huge hangover). En zonder spierpijn natuurlijk, want als je flink hebt gefeest, is de kans groot dat je lichaam er weer even aan moet wennen. Stiekem is Koningsdag dé dag waarmee het festivalseizoen wordt afgetrapt. Many moois is yet to come. Wij kunnen niet wachten! Daarom hebben wij hier 5 tech festival tips voor je op een rij gezet.

1. Musthave voor het festivalseizoen

Je wilt ook een beetje leuk voor de dag komen op zo’n feest. Lekker ‘over the top’, want op een festival mag het. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Led-Lines pet? Ideaal voor iedereen die als TechGirl (of TechBoy) voor de dag wil komen 😉

2. Met deze tech armband maak jij supersnel nieuwe vrienden

Maak je misschien wat minder snel contact met anderen en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? De Gemio armband helpt je erbij! Hij licht niet alleen mooi op, op de maat van de muziek, je kunt er ook vriendschapsverzoeken mee versturen. Hoe dat werkt? Dat zie je in het artikel dat we eerder schreven.

3. Proef op de som: hoeveel stappen zet je op een festival?

Oe la la, feestjes zijn aan TechGirl Anke wel besteed! Tegenwoordig bezoekt ze er wat minder dan voorheen, maar Freshtival wordt zeker weer bezocht in 2019. Zou ze er weer zoveel stappen zetten als in 2015? We zijn benieuwd!

4. Oordopjes op maat laten maken voor een festival (Review)

Wederom in 2015: TechGirl Anke liet zich een paar festival oordopjes op maat aanmeten. Hoe verloopt zo’n proces? En wat kan daar nou fout aan gaan, zou je denken. Nou… toch het één en ander!

5. Meer over censuur op het Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie songfestival is elk jaar een groot feest en een mooie symbolische viering van de eenheid in Europa. Het is dan ook de laatste plek waar je censuur zou verwachten. Je voelt ‘m al aankomen… dat is toch het geval. Hoe, wie en wat… dat lees je in het artikel van Suzanne.

Was dit nog niet genoeg voor jou?

Houd TechGirl.nl deze maand goed in de gaten om meer te leren over tech op festivals. Van je telefoon opladen op festivals. Tot hoe je de goedkoopste e-tickets kunt scoren bijvoorbeeld. And what about: wat voor tech vind je überhaupt op deze toffe feestjes. Je leest het deze maand in ons festival dossier!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.