asus laptophoes

10x leuke laptophoezen

Toegegeven, toen ik mijn oude laptop nog had, gaf ik niet om een krasje meer of minder. Hij was immers al meer dan acht jaar oud, dus gebruikerssporen werden steeds meer zichtbaar. Het moment dat je een nieuwe laptop krijgt, voor mij dus de Asus Zenbook UX305F, en daar de plasticjes vanaf mag trekken.. Heerlijk! Dat moment besloot ik dat ik zo zuinig mogelijk om wilde gaan met mijn laptop. Zo min mogelijk krasjes en vuil. Bij mijn Zenbook was al een laptophoes geleverd, maar ik wilde iets fleurigers. Daarom ging ik op zoek naar gekke, schattige maar vooral ook leuke laptophoezen! Ik ging in eerste instantie voor een 13.3 inch laptophoes omdat mijn Zenbook daar in zou kunnen. Ik kwam echter een heleboel hoezen tegen van een ander formaat die ik wel met jullie móést delen!

1. Grappig hondje
Okay, ik kon het niet laten om deze te delen. Super schattig hondje! Deze hoes is geschikt voor Macbooks en laptops van 13.3 inch. bol.com biedt deze hoes aan voor 24,99 euro, je koopt ‘m hier.

2. Bohemian laptophoes
Ook voor de liefhebber: een druk patroontje met allerlei kleuren. Geschikt voor 13.3 inch laptops en Macbooks. MiniInTheBox biedt de laptophoes hier aan voor 14.99 euro.

3. Eiffeltoren
Een laptophoes met de Eiffeltoren kan heel cliché uitpakken, maar dat is bij deze laptophoes niet het geval. De postkaartelementen maken er een mooi geheel van. Geschikt voor alle 13.3 inch laptops en Macbooks. Sleevy biedt de laptophoes aan voor 19,99 hier.

4. Wereldkaart
Ook een afbeelding van een wereldkaart kan al gauw saai worden. Hier worden de landen echter grafisch in beeld gebracht door namen. Geschikt voor 13.3 inch laptops en Macbooks. Je vindt ‘m voor 19,99 euro hier.

5. Navy blue linnen
Deze laptophoes is geweldig qua kleuren en patronen. Voor 34,99 dollar koop je deze laptop bij etsy.com hier, geschikt voor verschillende maten laptops en Macbooks.

6. Vintage flowers
Deze laptophoes schittert door mooie bloemen. etsy.com verkoopt deze leuke laptophoezen voor 37.99 dollar voor verschillende maten laptops en Macbooks, je vindt ze hier.

7. Landscape
Deze laptophoes is verkrijgbaar in meerdere varianten, waarvan ik het landschap met de molen het leukst vind. Deze is verkrijgbaar tussen de 11.44 en 17.99 dollar, je vindt ‘m hier.

8. Delfts Blauw
Wat schreeuwt meer ‘Holland’ dan Delfts Blauw? Deze leuke laptophoes vind je op coverbee.nl voor 39,95 euro. Hij is beschikbaar voor meerder laptopmaten en Macbooks. Ook iPad-eigenaren hebben mazzel. Je vindt ‘m hier.

9. Bookbook
Helaas zijn deze laptophoezen alleen voor Macbooks verkrijgbaar, maar toch moest ik ‘m even laten zien. Hoe gaaf, een laptophoes die op een boek lijkt! Helpt misschien ook tegen dieven, die denken dat het een gewoon boek is. Twelvesouth biedt deze hoezen aan voor een behoorlijk bedrag van 79,99 dollar, je vindt ze hier.

10. DIY
Ben je een beetje creatief? Dan is het wellicht een idee om zelf de perfecte laptophoes te maken. Je kunt een heleboel Do It Yourself tutorials vinden op het internet, just Google it!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.