‘Ah, fijn dat je er bent! Er zijn mensen op zoek naar het meisje van het krantenartikel, dat ben jij toch?’.

Na het interview met de Stentor vorige week is de mediastorm losgebarsten. Tijdens de laatste bijeenkomst ‘Verbinden en Samenwerken in de Spontane Stad’ bij Club Cele – Stadscafé werd ik aangesproken door de organisatie: ‘Ah, fijn dat je er bent! Er zijn mensen op zoek naar het meisje van het krantenartikel, dat ben jij toch?’. Uh, ja.. Na afloop van de bijeenkomst zag ik inderdaad een man rondlopen met een uitgeknipt krantenartikel, speurend naar het meisje op de foto. We raakten in gesprek en ik werd uitgenodigd voor een bijeenkomst in Kamperpoort. Zeker wilde ik dat! Helaas heb ik nooit meer wat van deze meneer gehoord.. Meneer, als u dit leest, ik ben nu naar u op zoek!

Tijdens ons gesprek kwam er nog een man tussendoor die op zoek was naar het meisje van de foto. Of ik interesse had in een radio-interview bij RTV ZOo. Absoluut! Fame, fame! Op donderdag 15 december 2016 om 17.35 uur was het zover, ik werd ingebeld in de live-uitzending ‘Focus op Zwolle’. Wil je ook weten wat er werd gezegd over high-tech mini-huisjes en dierenhuiden? Hieronder kun je de uitzending terugluisteren!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.