boer

Zo stream je Boer zoekt Vrouw naar je televisie

Heerlijk, eindelijk wat drama in Boer Zoekt Vrouw. Nu kun je dat natuurlijk altijd live kijken op je televisie, maar wat als je net even niet beschikbaar bent op zondagavond, of als je geen televisie-abonnement hebt? Niet gevreesd: er zijn meerdere manieren om toch Yvon en die grappige fluffy hond van d’r op de televisie te zien in Boer zoekt Vrouw. TechGirl Jenny dook erin.

Ik zit er zo van te genieten elke week, al vreet ik mezelf bij dit seizoen wel een beetje op hoor: er gebeurt weinig, wat er gebeurt lijkt niemand echt wat te deren en what’s up met die boer die drie dagen lang keihard moet werken? Hadden ze de opnames niet even kunnen uitstellen? Kortom, ondanks dat er weinig gebeurt, zijn er toch veel vragen. En is het toch een heerlijk programma. 

Geen tv-abonnement, wel Boer zoekt Vrouw

Je zou denken dat ik dit allemaal met mijn televisie-abonnement bekijk, maar dat heb ik niet. Ik heb genoeg aan Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ om mezelf te vermaken. Bovendien heb ik het geluk dat de enige Nederlandse programma’s die ik kijk te streamen zijn. Boer zoekt Vrouw, Wie is de Mol en Heel Holland Bakt. Yes, als ik ervoor ga, dan is het kneuterig. Maar heerlijk, want het zijn echt van die weekendprogramma’s waar je stiekem dan toch de hele week naar uit gaat zitten kijken, zelfs al erger je je kapot aan die irritante montages in Wie is de Mol.

Maar goed,  ik kijk mijn NPO-programma’s dus nooit via een tv-ontvanger. Ik kijk ze meestal via de app op mijn smartphone en mijn slimme televisie. Ik heb waarschijnlijk wel de app op mijn televisie, maar het tikt net even wat sneller op mijn smartphone en dat werkt prima. Hoe je dat voor elkaar krijgt, dat ga ik je nu uitleggen. Dit is namelijk hoe je Boer zoekt Vrouw zoal kunt streamen naar je televisie.

Boer zoekt Vrouw streamen naar je tv

Heb je een smart-tv? Dan hoef je amper een vinger op te tillen om Boer zoekt Vrouw op je televisie te regelen. Je hoeft alleen maar de NPO-app te downloaden op je tv en je kunt wanneer je maar wil programma’s van de publieke omroepen bekijken. Dat kan dus ook de Lubach op Zondag zijn van drie weken geleden. Superhandig en makkelijk in gebruik. De NPO-app is trouwens niet op alle smart-tv’s beschikbaar, maar op de meeste exemplaren van na 2014 wel. 

MobileMobile

Maar goed, misschien heb jij een ‘domme’ televisie. Geeft niet, hoor, die kun je namelijk in een handomdraai slim maken. Apps erop downloaden gaat dan niet lukken, maar als je televisie een HDMI-poort heeft, dan kun je daar een Chromecast of Apple TV aan hangen. Vervolgens kun je op je smartphone de NPO-app downloaden en via het cast-icoontje op de televisie afspelen wat je anders op je smartphone zou kijken.

Streamen vanaf je pc/laptop/tablet

Heb je geen smartphone voorhanden, dan is er nog een manier om die Chromecast te gebruiken. Je kunt via een pc/tablet/laptop met de Chrome-browser ook casten naar zo’n dongeltje. Je gaat dan rechtsbovenin naar de drie puntjes en kiest voor ‘Cast naar…’ of ‘Casten…’ Je doet dat als je op NPO-site bent of zelfs een dedicated pagina, zoals die van Boer zoekt Vrouw. 

Het kan tot slot ook zijn dat je wel een televisie-abonnement hebt, maar niet op tijd thuis bent om te kijken. Je kunt dan waarschijnlijk met je digitale ontvanger dingen terugkijken. Het hangt soms wel van je abonnement af of dit kan. 

Zie je dat er toch veel manieren zijn om Boer zoekt Vrouw te kijken? En zo technisch onderlegd hoef je er niet voor te zijn om dit voor jezelf te regelen. Veel plezier!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.