geld verdienen

Zo bespaar je op internet, tv, bellen én je energierekening

Staffelkorting, stapelkorting, hamsteren, 2 voor de prijs van 1, drie halen, twee betalen… Iedereen die gek is op koopjes en op de kleintjes let is gegarandeerd gek op dit soort acties. Als je hier een klein beetje bedreven in wordt kan het je zo maar een hoop geld schelen per maand. Bijvoorbeeld bij alledaagse artikelen als shampoo en wasmiddel, maar ook bij een internet, tv, en bellen-pakket kun je daadwerkelijk besparen op je maandlasten. Hoe? We leggen het uit!

Je voordeel stapelt zich op

Geef toe: wanneer ben jij een écht in je abonnementskosten voor internet, tv en bellen gedoken? Veel mensen vinden overstappen naar een andere provider of leverancier nogal een gedoe, maar eigenlijk is het hartstikke lonend! Er zijn steeds meer interessante pakketten te krijgen waarbij je alle mogelijke diensten bundelt tot één mooie kortingsprijs. Bij Oxxio bijvoorbeeld maken ze al jaren energie voordelig en makkelijk, maar er is meer voordeel te behalen. Óók als je al klant bent. Je kunt nu namelijk je energierekening koppelen aan je internet, tv en bellen-pakket van KPN voor nog veel meer combinatiekorting. Daarbij blijf je uiteraard wel gebruikmaken van het kwaliteitsnetwerk van KPN en wordt het geheel in de meeste gevallen gratis bij je aangesloten door een professionele monteur zodat je zeker weet dat alles direct goed werkt.

Overstappen zo’n gedoe?

We horen het je denken: ja, maar dat overstappen is nog steeds een rompslomp. Welnee! De tijd dat je zelf alles moest regelen om te kunnen overstappen naar een andere leverancier is allang voorbij. Velen maken er een sport van om ieder jaar even alle diensten die ze afnemen te vergelijken met andere providers en leveranciers. Dat is slim, want als nieuwe klant kun je vaak gebruikmaken van scherpe acties die voor vaste klanten niet gelden. De meeste bedrijven bieden daarnaast ook nog eens een soepele overstapservice aan waar jij als klant niets voor hoeft te doen, behalve je online aanmelden.

Een voorbeeld van een provider die dit aanbiedt is Oxxio. Via hun website bereken je in één minuut jouw deal voor 100% groene stroom en gas. En zeg nou zelf: nu het waarschijnlijk nog wel even duurt voordat we weer maandenlang de wereld rond kunnen reizen, is het bést lekker om deze winter met een gerust hart de verwarming wat hoger te zetten, toch? Wat je bespaart op je energierekening zet je meteen achteruit voor als we wél ooit weer onze backpack onder het stof vandaan mogen halen. Misschien geen twee halen één betalen, maar wel twee vliegen in één klap. Daar houden we van.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Oxxio.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.