Slapende vrouw

Zet hem op je verlanglijstje: de nachtkastlamp uit de TechGirl Shop

Hij is stijlvol, hij geeft licht in de winterse duisternis én je kunt er ook nog eens je smartphone mee opladen, ongeacht het merk (als deze maar Qi-laadtechnologie ondersteunt). De nachtkastlamp uit de TechGirl Shop is perfect voor op je verlanglijst. 

Voer voor je verlanglijst

Kerstmis, Sinterklaas, je verjaardag, misschien zelfs Valentijnsdag of Moederdag: er zijn jaarlijks veel momenten waarop mensen graag zouden willen weten waar ze jou blij mee kunnen maken. Een verlanglijstje maken is voor veel mensen lastig, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Als je hem maar online gedurende het hele jaar bijhoudt. Zie je iets leuks? Zet het op je verlanglijst! Als iemand erom vraagt, dan kun jij in ieder geval zo een paar tips oplepelen.

Je kunt dan kiezen voor een lamp of een oplader of een mooi decoratief item voor thuis, maar wat als je het alledrie kunt hebben in één? De nachtkastlamp met draadloos opladen is een geweldige TechGirl-proof-gadget die je leven leuker, mooier en makkelijker maakt. Dat doet hij ten eerste door een mooie blikvanger te zijn in de kamer, want met zijn stijlvolle uiterlijk past hij helemaal thuis in bijna elk moderne interieur.

Licht in de duisternis

Daarnaast geeft hij ook nog licht, waardoor je jezelf bij het wakker worden wat beter bewust kunt maken van het feit dat je er toch echt uit moet. Ogen open, opstaan! Daarnaast zit er ook nog eens een touch dimmer op, waardoor je het felle led-licht dat handig is om een boek bij te lezen plaatsmaakt voor een wat sfeervoller, meer romantisch lichtje. 

MobileMobile

Maar het meest bijzondere aan deze nachtkast is dat hij draadloos kan opladen. Smartphones die sinds 2017 op de markt zijn, zijn meestal in staat om met Qi draadloos op te laden. Van die tech is deze lamp ook voorzien, waardoor je je smartphone (soms wel eerst even uit zijn hoesje halen) draadloos kunt opladen. 

Deze plastic slash houten lamp weegt minder dan 600 gram en heeft een moderne, witte look. Koop je hem in de TechGirl Shop, dan krijg je er een kabel bij waarmee het lampje van stroom wordt voorzien.

De nachtkastlamp is nu verkrijgbaar voor 59,99 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.