Xbox

Zen met tech: hoe technologie kan helpen bij ontspanning

Technologie moet vooral makkelijk zijn, want het is druk. We hebben carrières, kinderen, huishoudens: één van deze elementen alleen al kan een dagtaak zijn. Tech moet daarom het liefst ontspannend zijn. Van het installatieproces tot het gebruik: een beetje meer zen in tech mag best. Gelukkig is dat er al op vele plekken, we geven je een aantal voorbeelden van relaxte tech.

Even ontspannen met je Xbox

Na een lange dag start je je eigen gameconsole even op, zodat het relaxen kan beginnen. Telefoon weg, even duiken in een heel andere wereld. Misschien online met vrienden, of met de focus om zelf op eigen houtje een nieuw record neer te zetten. Van fantasy tot aan actie en van racen tot aan puzzels: op het gebied van online games – die je bijvoorbeeld kunt betalen met Paysafe – is er gelukkig enorm veel mogelijk om even helemaal in de zone te komen.

Een ander een cadeau geven

Heb je dé smarthomegadget helemaal gevonden, zoals die makkelijk installeerbare slimme radiatorknop? Dan wil je dat waarschijnlijk met anderen delen. Misschien zeg je wel: ‘ik koop geen nieuwe gadget, want dat is weer zo’n gedoe met installeren.’ Dat maakt tech wat ons betreft een heel tof cadeau om te geven. Zeker als je zelf gebruikservaring hebt en weet dat iets niet alleen in een handomdraai geïnstalleerd is, maar het leven ook nog eens veel makkelijker maakt. Daarnaast is het ook leuk om iemand die bovenstaande ontspanning cadeau te doen, bijvoorbeeld met een  Xbox Gift Card.

Echt zen

Wist je dat er ook tech is die gemaakt is om een fijne, ontspannen spa-sfeer in je huis te creëren? We doelen dan op elektrische vernevelaars, waarin je water mixt met een geurende olie, die vervolgens via nevel wordt verspreid door je woonkamer. Je huiskamer ruikt lekker, de lucht voelt prettig aan en vaak zijn deze apparaten ook nog voorzien van een mooi design met licht, voor net dat beetje extra sfeer.

Ontspannen op je telefoon

We roepen wel altijd dat je telefoon weg moet als je je wil ontspannen, maar dat is helemaal niet nodig. Gun jezelf als cadeau eens om die Niet Storen-functie van je smartphone goed in te stellen. Daarmee kun je pas echt ontspanning bereiken, want als je die modus inschakelt, kun je je pas echt focussen op je online game, of gewoon even lekker online winkelen zonder dat er 39 WhatsApp-meldingen voorbij schieten. Even lekker niks, behalve jij en die toffe schoenen. De enige stress is dan of je ze echt wel moet kopen of niet. Enjoy!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Gamecardsdirect

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.