Misschien heb je de foto’s wel voorbij zien komen op Facebook: op ons event was namelijk ook een Photobooth te vinden! En niet zomaar één, maar een fotospiegel. Een innovatief idee van Fotokist en weer eens wat anders dan het standaard fotohokje.

Huh? Wat is een fotospiegel nou weer?

De eerste keer dat ik aan kwam lopen bij de fotospiegel, had ik geen idee wat het precies was. Er stonden allemaal mensen met props voor de spiegel dus ik dacht dat ze gewoon even hun poses oefenden. Niets bleek minder waar, want iemand tikte op de spiegel en een paar seconden later werd er een foto genomen. Superleuk, dus dat moest en zou ik ook even uitproberen!

Na het op de spiegel klikken, kwam de foto er even later uitrollen aan de zijkant.  Dat uitrollen duurde wel een tijdje, maar op deze manier kan je de spiegel gewoon zelf gebruiken, zonder dat er de hele tijd iemand bij moet staan om foto’s te maken. Het lastige was wel dat het niet helemaal duidelijk was waar de camera zat. Resultaat: iedereen keek een andere kant op. Maar na een paar foto’s hadden we door waar de camera zich ongeveer zou moeten bevinden en lukten de foto’s dus beter. De foto’s kwamen er zelfs uit met een leuke strook eromheen, zodat je niet snel meer vergeet waar de foto gemaakt is.

Al met al hebben we door de Photobooth van Fotokist dus een extra leuk aandenken aan het event!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.