Bosch Zamo

Workshop: Touch Technology

Ken je dat programma op Discovery: How it’s made? Ik vind het super interessant om te zien hoe allerlei alledaagse en soms bijzondere dingen in elkaar gezet worden. En heb je toevallig wel eens een laptop uit elkaar gehaald? Ik verbaasde me over hoe veel verschillende onderdelen er in zo’n laptop zitten.

En dat is wat je tijdens de workshop ‘Touch Technology’ ook gaat meemaken. Want heb je er ooit wel eens bij nagedacht hoe al die apparaten die jij bezit ooit tot stand zijn gekomen? Hoe ze bedacht zijn en hoe ze geproduceerd worden? Ella Giskes, Management Trainee bij Bosch neemt ons zaterdag in haar interactieve workshop mee in de wereld van ontwerp en productie van apparaten.

Productielijnen
In het eerste deel van de workshop halen we een apparaat uit elkaar. Uit welke onderdelen bestaat dit allemaal? En hoe worden die losse onderdelen dan 1 apparaat? “Het is een complex proces en een behoorlijke puzzel om voor een apparaat een productielijn in te richten. Wat is daar allemaal voor nodig? Ford was de eerste die een lopende band in zijn fabriek introduceerde. Intussen zijn we jaren verder en zijn er heel wat slimmigheidjes die we in het productieproces kunnen toepassen.”

MobileMobile

Prototypes
In de workshop krijg je ook verschillende prototypes te zien van een apparaat dat binnenkort in de winkel ligt. Hoe het proces verloopt van prototype tot eindproduct in de winkel, staat centraal in het 2e deel van de workshop. Hoe maak je van een prototype een werkend apparaat en welke keuzes maak je daarbij? Welk apparaat het is, ontdek je tijdens de workshop op het Techgirl event :-).

Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar, dus koop je ticket snel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.