Bosch lanceert stofzuiger om stof, vuil én vocht op te zuigen (en dat is nog niet alles)

Bosch lanceert stofzuiger om stof, vuil én vocht op te zuigen (en dat is nog niet alles)

Met de AdvancedVac 18V-8 heeft Bosch een nieuwe, draadloze stofzuiger in ’t assortiment. Deze 3-in-1 unit kan niet alleen stof en vuil opzuigen, maar ook vocht. Daarnaast kun je ‘m ook gebruiken als blower om dingen zoals blaadjes weg te blazen.

Ken je dat? Dat je tijdens ’t klussen je stofzuiger al in de aanslag hebt om bouwstof/hout weg te halen? Nou, deze stofzuiger heeft een universele koppelslang die je op de meeste (Bosch-)devices kunt aansluiten. Zo kun je dus – while working on it – je bouwstof meteen wegzuigen. Het raakt je werkblad (en de grond) dus helemaal niet meer. Handig!

Stofzuiger om vocht op te zuigen

Bosch lanceert stofzuiger om stof, vuil én vocht op te zuigen (en dat is nog niet alles)

De AdvancedVac 18V-8 is zowel binnen als buiten te gebruiken. Niet alleen een bouwstofzuiger dus; ook handig in het huishouden. Heeft je wasmachine gelekt of is er een emmer water omgevallen? Je switcht heel gemakkelijk van ‘droog’ naar ‘nat’ stofzuigen. En met de blaas-functie kun je niet alleen blaadjes van je oprit weghalen, maar ook luchtbedden en zwembadjes oppompen: een multitool.

Bosch Power Tools Media Day 2021

Deze 3-in-1 stofzuiger voor thuis werd vandaag tijdens de digitale Bosch Power Tools Media Day 2021 gelanceerd en is vanaf september 2021 te koop voor een adviesprijs van €119.99.

Ook lanceerde Bosch vandaag de nieuwe Dremel 8260 (een draadloze multitool met app), de draadloze EasySaw 18V-70 (decoupeerzaag) en de krachtige UniversalSaw 18V-100 (decoupeerzaag).

Eén batterij voor alle tools van Bosch

Je ziet ’t misschien al aan de benaming: overal zit 18V in. Dat staat voor de batterij. De 18V is de ‘power for all’ batterij uit het Bosch-assortiment. Bosch streeft naar één batterij voor al hun tools: van grasmaaier tot klusgereedschap en huishoud-gadgets. Inmiddels zijn er al zo’n 40 tools waarbij je de 18V lithium-batterij kunt gebruiken. Dat maakt ’t gebruik van hun tools een stuk simpeler!

Meer lezen? Check hier meer TechGirl artikelen over Bosch.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.