wifi expert

Win een wifi expert voor in huis!

Gezellig bij vrienden op bezoek. Meteen vraag je om de wifi code, want er bestaat geen makkelijkere manier om op je data-bundel te besparen. Alleen verrek… heel veel heb je er niet aan. Dat wifi is echt waardeloos! Herken je deze situatie als geen ander? Lees dan zeker even verder. Jij (of één van je vrienden) maakt kans op een Scan van ElectroStyling’s wifi expert! Daarmee kun je eindelijk iets doen aan dat waardeloze netwerk 😉

Wat is een ElectroStylist?

De ElectroStylisten van ElectroStyling zijn de tien beste vakspecialisten in Nederland. Het zijn enthousiaste elektronicaliefhebbers met een sterk oog voor stijl, interieur en leefcomfort. Zij zijn in een intensieve masterclass opgeleid tot ElectroStylist en staan klaar om mensen te adviseren over hun smart way of living.

Technologie kan steeds meer ingezet worden om het leefcomfort van mensen te vergroten. De inrichting van je huis moet passen bij je lifestyle en daar horen kleuren, stoffen en meubels bij, maar in je leven staat de manier waarop je contact houdt met vrienden, naar muziek luistert, foto’s bekijkt ook steeds meer centraal… En de technologie daarvoor dringt steeds vaker je huiskamer binnen. Maar helaas niet altijd op een heel esthetische of praktische manier. Kabels, verschillende afstandsbedieningen, apparaten die niet met elkaar praten…

Wat je wilt is een app op je smartphone of tablet die alles aanstuurt! Alle lichten gaan aan met eén druk op je tablet, smartphone of welk ander apparaat dan ook. Ga je een film kijken? Dan gaat de verlichting op de bioscoopstand en sluiten de gordijnen. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat er nu al allemaal mogelijk is.

MobileMobile

Opleiding ElectroStylisten

Tijdens de opleiding hebben de ElectroStylisten inzicht gekregen in een hele reeks onderwerpen, van interieurstyling en verlichting tot netwerken en domotica. Het cursusprogramma is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde opleidingsinstellingen als NIA (Nederlandse Interieur Academie), Klict (opleidingsbureau voor installateurs) en Kenneth Smit en wordt ondersteund door brancheorganisatie UNETO-VNI en OFED, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel.

Wifi-scan

Heb je problemen met het (draadloze) netwerk in jouw huis? Heb je bijvoorbeeld geen bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen?
Met de wifi-scan brengt de ElectroStylist jouw netwerkproblemen in kaart. Hij licht het netwerk in je huis door en geeft je in begrijpelijke taal inzicht in het probleem én de oplossing. Nou is het mooie: je kunt zo’n wifi-scan voor bij jou thuis winnen. Een ElectroStylist die op onderzoek gaat om de oorzaak van het slechte bereik te achterhalen.

Hoe maak je kans?

Tag een vriend, collega, jouw partner, of wie dan ook in deze Facebook-post. Deze persoon zal verrast worden met deze waanzinnige prijs! (al zeg ik het zelf)

Wanneer loopt de actie?

Deze tag-actie loopt van 2 tot en met 6 september 2015. We kiezen één prijswinnaar die op 8 september bekend gemaakt wordt via een reactie op Facebook. Goed opletten dus, eventueel in je Spam-box. We hebben een paar actievoorwaarden opgesteld: die vind je hier

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.