werk laptop

TechGirl Podcast – FlexTukkers on hold door corona crisis

In de afgelopen weken spraken we al heel wat tech ondernemers en -specialisten over de gevolgen van corona binnen hun vakgebied. Dat niet iedereen hetzelfde meemaakt/ ervaart, dat mag een understatement genoemd worden. Hoe ervaren de FlexTukkers dat als reviewers van flexwerkplekken in de regio?

Deze week spreken we met Wendy van Til, co-founder van het platform FlexTukkers. Zoals de naam al beschrijft: dat is een website over regio Twente, waarin gekeken wordt naar flexwerkplekken in de buurt. Niet alleen beschrijven de dames welke plekken er te vinden zijn in de regio, ook testen zij die locaties één voor één. En behoorlijk intensieve klus, die vanwege corona, volledig op zijn gat viel.

MobileMobile

Hoe zijn de FlexTukkers daarmee omgegaan? Wat hebben ze gedaan in de afgelopen weken om de business draaiende te houden? En even belangrijk: wat gaan ze doen om ‘after corona’ weer volle bak vooruit te gaan? Wendy vertelt het je in podcast uitzending 10.

Website: www.flextukkers.nl

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.