Web Summit workation

Web Summit workation – ga met ons mee naar Lissabon!

Ben je op zoek naar een hele mooie kans om je professionele horizon te verbreden? Klaar om te leren, te netwerken en te ontspannen op een van de meest interessante tech evenementen van het jaar? Maak je klaar voor jouw werkavontuur tijdens de Web Summit 2024, georganiseerd in het prachtige Lissabon. Lees verder om te ontdekken waarom deze Web Summit workation een niet te missen ervaring is voor moderne professionals.

Web Summit 2024: een duik in de toekomst van technologie

Op de Web Summit komen ondernemers, startups, investeerders en professionals samen om te praten over technologische ontwikkelingen, voornamelijk op online vlak. Het evenement behandelt allerlei onderwerpen, zoals kunstmatige intelligentie, cybersecurity, marketing en natuurlijk nog veel meer. Er zijn sprekers, discussies, workshops en kansen om te netwerken. Startups kunnen hun ideeën tonen en bedrijven presenteren nieuwe producten. De Web Summit is bekend om het samenbrengen van mensen uit verschillende vakgebieden en het stimuleren van samenwerking en innovatie. Een ultieme kans om van de beste mensen in het vak te leren!

Verwennerij en comfort in het Lisbon Wine Hotel

Tijdens je verblijf in Lissabon zal je accommodatie in het charmante Wine Hotel je verblijf nog specialer maken. Het hotel biedt niet alleen comfortabele kamers, maar ook een unieke wijnervaring die de smaakpapillen zal prikkelen. Na een dag vol inspiratie en leren, kun je ontspannen en genieten van de gastvrijheid van het Wine Hotel. Het fijne is: je kunt je ervaringen ter plekke delen met reisgenoten. Geen overvol hoofd of alleen gevoel, maar juist een groep om op terug te vallen wanneer jij dat wilt.

Ontdekking van Lissabon: een stadsavontuur

Deze reis gaat verder dan alleen de conferentie. In deze Web Summit workation ga je met andere gelijkgestemde professionals op ontdekkingstocht door de straten van Lissabon. Van historische bezienswaardigheden tot lokale eetgelegenheden, je krijgt de kans om de cultuur en de charme van de stad te ervaren, terwijl je waardevolle connecties opbouwt.

En mocht je je afvragen… waarom doen we dit?

TechGirl Anke zet zich in om meer vrouwen te enthousiasmeren voor de wereld van technologie. Dat doet ze samen met haar team, hier op de website, maar ook via social kanalen, en specials zoals deze Web Summit workation. Want wat is er nou leuker dan dit: samen met een groep vrouwen ontdekken we de wereld van tech tijdens het grote tech event in Lissabon.

Geïnteresseerd in de Web Summit workation?

Mis het niet! Via de Web Summit workation kun je je skills en kennis verbeteren en creëer je een mooi netwerk met likeminded vrouwen. Vorig jaar voor het eerst georganiseerd, en dat smaakte naar meer.

Datum: 11 – 15 november 2024
Locatie: Lissabon, Portugal

Ontvang vrijblijvend meer informatie

Binnen nu en enkele weken kun je je weer opgeven om mee te gaan op deze reis. Wil je direct op de hoogte zijn, zodra de inschrijving geopend is? Laat hier vrijblijvend je contactgegevens achter, zodat je als (één van de) eerste gemaild wordt.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht

    Ga mee met TechGirl en andere vrouwen in tech om jouw carrière een dikke boost te geven!

    Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.