HP Laptop 15

Waar zou jij werken op de HP Laptop 15? (winactie)

Rond de feestdagen ben je vooral druk met cadeautjes voor anderen kopen. Bijvoorbeeld voor je vrienden als je lootjes trekt of voor je familie onder de kerstboom. Jezelf vergeet je daarbij vaak. Hoe leuk dat wij daarom een HP laptop mogen verloten onder onze lezers!? Zo kunnen we een van jullie ook een cadeau geven!

Wat kan je winnen?

*Tromgeroffel* Je kan de HP Laptop 15 winnen! Deze laptop met Full HD-Scherm en lange accuduur zorgt ervoor dat jij de hele dag productief blijft. Mocht hij toch leeg zijn, dan laadt hij in 45 minuten op van 0% naar 50%, zodat je snel weer verder kan. Deze laptop bezit een DDR4 RAM. Dat is het RAM van de toekomst en ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.

Doordat hij lekker licht is en een ontspiegeld scherm heeft, kan je echt overal aan het werk, zelfs in de zon.  Doordat de laptop twee microfoons en ruisonderdrukkingssoftware heeft, is het geluid van Skype- of Zoomsessies of je eigen opnames altijd kristalhelder.

Ook als je klaar bent met werken is deze laptop perfect. Door de twee luidsprekers aan de voorkant is het geluid rechtstreeks op jou gericht en komt er niks tussen jou en je Netflix serie.

Daarnaast is deze krachtige laptop ook nog eens te koop voor een fijn prijsje. Voor 699 euro heb je hem al in huis. Hierdoor is hij ook heel erg geschikt voor studenten. Maar het is natuurlijk nog beter om hem gratis te krijgen! 😉

Dus, wat moet je daarvoor doen?

Wil jij deze toffe HP Laptop 15 winnen? Dan moet je daarvoor het volgende doen:

  1. Volg @techgirlnl en @hpeurope op Instagram.
  2. Laat ons op Instagram weten op welke plek jij zou werken met deze HP Laptop 15! Klik hier om naar de post van de winactie te gaan.

Dat was het al, simpel toch? Nou waar wacht je nog op, snel meedoen!!

MobileMobile

Meedoen kan tot vrijdag 4 december 23:59. Op zaterdag 5 december 2020 maken wij de winnaar bekend op TechGirl.nl. We kiezen daarbij de leukste en origineelste inzending en checken natuurlijk of je en HP volg op Instagram. Dus doe je best. Succes!

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.