Stiekem heb ik een ‘vaste flexplek’ bij Achmea. Je kent het wel; bij het avondeten ga je altijd op dezelfde stoel zitten. Dat heb ik dus een beetje op mijn werk. Helaas betekent dat niet dat ik mijn spullen lekker kan laten staan. Nee joh. Elke dag zeul ik een laptop, pennen, boekjes, eten, drinken, een oplader, muis, telefoon, keycord, deo en nog heel veel meer met mij mee. Pfoe! Ik zou bijna een pakezel meenemen naar mijn werk, maar liever kies ik voor iets met meer klasse: een stevige, maar elegante vrouwen laptoptas welteverstaan.

Design

De LoDo laptoptas heeft een urban look dankzij de denim stof waarvan hij gemaakt is. Het leuke hiervan is dat je niet zo’n saaie look hebt, maar toch zakelijk voor de dag kunt komen. De tas heeft één groot gewatteerd compartiment, waar je snel veel spullen in kunt stoppen. Hierbinnen is ook één gewatteerd vak gemaakt, waar je jouw laptop veilig in kunt bewaren. Daarnaast heeft de LoDo tas nog een flink aantal vakjes van verschillende groottes. Goed voor allerlei soorten spullen.

Comfort

Eerlijk gezegd: in eerste instantie was ik op zoek naar een rugtas waarin ik mijn laptop kon vervoeren. Zo deed ik dat voorheen ook altijd namelijk. Nu zijn er wel LoDo rugtassen, maar toen ik deze schoudertas zag, wilde ik wel eens wat anders proberen. En met succes! De band snijdt niet in mijn schouder (zoals ik had verwacht) en de tas is ook prettig aan de hengsels te dragen, het gewicht wordt hierbij gelijkmatig verdeeld. Super dus.

Prijs

Deze urban tas koop je voor ongeveer 90 euro. Dat ligt wel iets boven het gemiddelde, maar is niet extreem te noemen. Bij Bol.com is er trouwens een actie waarbij je de LoDo laptoptas voor 73 euro kunt krijgen. Neem daarbij de garantie van wel 25 jaar (!), dan kun je alleen maar in je handjes wrijven.

Conclusie

De Case Logic LoDo is een fantastische tassen-serie. De 15,6 inch laptoptas uit deze test, draagt prettig en ziet er bovendien goed uit. Ik mis een klein vakje wat ik zou kunnen afritsen en de prijs ligt wellicht iets hoog. Maarrr… kies je wel voor deze vrouwen laptoptas, dan krijg je daar zeker weten nooit spijt van!

Vrouwen laptoptas met 25 jaar garantie!
Stijlvol8
Duurzaamheid10
Efficiëntie7
Comfort9
Prijs6
9Totale score

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.